Saloos Olej z pšeničných klíčků 125 ml

Saloos Olej z pšeničných klíčků 125 ml

Saloos Olej z pšeničných klíčků 125 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej z pšeničných klíčků bojuje proti předčasnému stárnutí pokožky. Pokožku oživuje a projasňuje. Je nepřekonatelný pro zjemnění namáhané kůže na chodidlech nebo loktech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej z pšeničných klíčků od Saloos je plný vitaminů a antioxidantů. Bojuje proti předčasnému stárnutí pokožky, zralou pleť projasňuje a dodává zdravý pěstěný tón. 

Olej z pšeničných klíčku je skvělý jako regenerační a revitalizační prostředek pro suchou a zdrsněnou pokožku. Je tak nepřekonatelný pro zjemnění ztvrdlé a namáhané kůže na chodidlech nebo loktech. Oživuje zralou pleť, změkčuje ji a zvláčňuje. Hodí se pro projasnění a sjednocení tónu všech typů pleti, obzvlášť pro mdlou a nevýraznou pokožku.

Intenzivní péče a regenerace

Olej z pšeničných klíčků Saloos je nezaměnitelným pomocníkem pro péči o pokožku celého těla, a to doslova od hlavy k patě. Je skvělý samostatně, ale výborně se kombinuje také s dalšími oleji Saloos. Je vhodný pro všechny typy pokožky, je výborně snášený pletí citlivou a nezatěžuje ani pokožku mastnější. Při nanesení na lehce vlhkou pokožku se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak.

Síla antioxidantů

Pšeničné klíčky jsou bohatým zdrojem celé řady zdraví prospěšných látek, zejména pak vitaminů, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů. Olej z pšeničných klíčků pak blahodárně působí i na pokožku velmi namáhanou a suchou, můžete jej použít i na lokty a kolena či ztvrdlou pokožku chodidel. Olej zanechá vaši pokožku vláčnou a pružnou.

Revitalizační zázrak

Pšeničné klíčky jsou rovněž zázrakem v boji se stárnutím organismu, díky vysokému obsahu antioxidantů chrání před působením volných radikálů, a olej z nich proto brání stárnutí pokožky, kterou udržuje mladistvou a elastickou. Olej z pšeničných klíčků dlouhodobě zvyšuje obranyschopnost pleti a pomáhá i zralé a náročné pokožce.

Svěží a pružná pokožka

V oleji nenajdete žádné přidané konzervanty ani umělou parfemaci, jedná se o čistě přírodní prostředek pro péči o pokožku. Je velice dobře snášený, změkčuje kůži a podporuje hojení drobných prasklinek či oděrek. Je vhodný pro použití také na špatně se hojící jizvy. Při použití na kůžičku kolem nehtů brání jejímu rozpraskání a podporuje růst nehtů.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Ojediněle se může objevit alergie při používání, tehdy je možné nahradit jej avokádovým olejem.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pšenice není jenom na výrobu chleba

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?