Nobilis Tilia Pomáda na opary 30 ml

Nobilis Tilia Pomáda na opary 30 ml

Nobilis Tilia Pomáda na opary 30 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pomáda na opary aktivně pečuje o poškozenou pokožku, napomáhá její rychlé regeneraci a zároveň působí antibakteriálně. Brání tak dalšímu rozšíření zánětu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pomáda na opary Nobilis Tilia aktivně pečuje o poškozenou pokožku, napomáhá její rychlé regeneraci a zároveň působí antibakteriálně, a chrání tak pokožku před dalším rozšířením zánětu. Vysoký podíl rostlinných výtažků o jemnou pokožku v okolí rtů intenzivně pečuje, léčí ji a také eliminuje nepříjemné svědění a pnutí spojené s hojením oparu.

Hlavní účinnou látkou pomády jsou výtažky z lilie, které mají skvělé zklidňující a regenerační vlastnosti. Zmírní zarudnutí pokožky, eliminují nepříjemné pnutí i pálení a zanechávají pokožku jemnou. V kombinaci s esenciálními oleji z levandule, tea tree a citronové trávy má pomáda výborné antibakteriální účinky, napomáhá rychlému hojení oparu a zároveň chrání pokožku před rozšířením infekce.

Ochrana a regenerace

Pokožka rtů je jednou z nejtenčích v lidském těle, proto je mnohem více náchylná na působení vnějších vlivů, snadno u ní dochází k podráždění či vysušení. Pokud navíc dojde ke vzniku oparu, může docházet k jejímu popraskání a nepříjemným bolestem. Praktický balzám na rty Nobilis Tilia v hygienickém balení s pumpičkou je tak skvělým pomocníkem do kapsy či kabelky, který vaše rty ochrání a vyživuje je díky složení z přírodních ingrediencí a olejů.

Proti oparům

Balzám na rty Nobilis Tilia tak vaše rty udrží po celý den hedvábně jemné, bez rozpraskání či suchých šupinek a navíc má antibakteriální vlastnosti, díky čemuž minimalizuje rozšíření oparů. Přírodní složení pokožku rtů nedráždí ani nezatěžuje, ale naopak ji účinně chrání proti poškození, zklidňuje ji a dodává jí potřebnou výživu. 

Přírodní péče

Základem tohoto pečujícího balzámu je výtažek z lilie, který vyniká svými regeneračními a zklidňujícími schopnostmi. Nejen, že zmírňuje podráždění, ale zároveň aktivně podporuje hojení pokožky. Panthenol pak stimuluje tyto zklidňující vlastnosti a rovněž i hojivé procesy. Díky tomuto balzámu tak urychlíte zahojení oparu.  

Vyživené rty

Balzám na rty pak obsahuje rovněž množství esenciálních olejů. Esenciální olej z tea tree spolu z esencí z citronové trávy podporuje mikrocirkulaci v pokožce, urychluje její obnovu a zároveň je přirozeně antibakteriální, takže chrání proti zánětům. Esenciální olej z levandule pak pokožku zklidňuje, revitalizuje a působí proti podráždění. 

Použití: Malé množství pomády aplikujte na opar a nechte vstřebat. Používejte několikrát denně podle potřeby.

Tip: Pomádu lze použít i pro léčbu a regeneraci prasklých koutků.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Péče o rty v zimě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?