Nobilis Tilia Prostorový difuzér éterických olejů 1 ks

Nobilis Tilia Prostorový difuzér éterických olejů 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
1574
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Aroma difuzér Difuzér perfektně provoní velké prostory a vytvoří příjemnou atmosféru.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Prostorový difuzér éterických olejů Nobilis Tilia je elegantní přístroj z kombinace skla a dřeva, který jednak skvěle vypadá a perfektně provoní i velké prostory. Díky otočnému kovovému tlačítku si navíc snadno nastavíte dvě intenzity rozptylování éterických vonných olejů. Jemné LED podsvícení navíc pomůže vytvořit přívětivou atmosféru.

Difuzér oceníte všude, kde chcete pročistit nebo provonět vzduch. Je proto vhodný k použití ve školách, čekárnách, recepcích či kancelářích, zkrátka všude, kde je se koncentruje větší množství lidí a důsledkem je vydýchaný vzduch. Jako aromaterapeutický prostředek ho jistě ocení i profesionálové jógové praxe či lze využít i pro jiné skupinové aktivity ve velkých cvičících sálech. Do nádobky difuzéru nakapejte 30 až 50 kapek éterického oleje nebo směsi éterických olejů a zapněte jej. Nepřidávejte dovnitř však vodu ani rostlinné oleje! Díky své schopnosti provonět velké plochy je difuzér vhodné použít v prostorách o 40 až 100 metrů čtverečních.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?