Dizao Řasenka černá 7,5 g

Dizao Řasenka černá 7,5 g

Dizao Řasenka černá 7,5 g

(31 hodn.)
Značka: Dizao
Certifikáty: USDA ORGANIC
Certifikát USDA ORGANIC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační řasenka s rostlinnými výtažky a oleji o řasy pečuje a zároveň jim dodává přirozený pěstěný vzhled. Díky lehké textuře se řasenka snadno aplikuje, nezanechává žmolky a ani řasy neslepuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení31
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Řasenka může mít tužší konzistenci již z výroby. Doporučujeme kartáček před prvním použitím namočit kapkou micelární vody či tonika a několikrát zasunout do tubičky tam a zpět. Takto lze obnovovat každá přírodní řasenka, dokud je v tubičce dost barvy.

Hydratační řasenka Dizao Organics s rostlinnými výtažky a oleji o řasy pečuje a zároveň jim dodává přirozený pěstěný vzhled. Díky lehké textuře se řasenka snadno aplikuje, nezanechává žmolky a ani řasy neslepuje. Přírodní složení řasenky nezpůsobuje podráždění,a je tak vhodné i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.

Složení řasenky je bohaté na extrakty z rýžových otrub a kávy. Tyto dvě látky podporují růst řas, posilují jejich strukturu a činí je odolnějšími vůči poškození. Obsažený karnaubský vosk nejen že pečuje o řasy a posiluje je, ale také podporuje dlouhou výdrž a odolnost řasenky.

Řasenka Dizao Organics řasy neslepuje, netvoří hrudky a současně jde snadno odlíčit. O sytou černou barvu mascary se postará kávový extrakt, který řasy nejen krásně výrazně obarví, ale také stimuluje jejich zdravý rychlý růst.

Dekorativní kosmetika šetrná k přírodě

Najít na trhu přípravky dekorativní kosmetiky, které obstojí v dnešní moderní době a jsou zároveň šetrné k lidskému organismu i přírodě, je nesmírně těžke. Přírodní řasenka Dizao tyto podmínky splňuje a uchvátí vás svým výrazným efektem a pečujícími benefity, které řasám poskytuje. Řasenka využívá sílu přírodních ingrediencí, které jí dodávají výjimečné vlastnosti.

Řasenka Dizao

Intenzivní zvýraznění

Řasenka Dizao v klasické černé barvě je absolutní nutností do vaší kosmetické taštičky. Je skvělou tečkou za dokonalým líčením očí a dokáže prohloubit a zvýraznit váš pohled. Klasický kartáček s hustými štětinami zachytí každou řasu včetně těch nejmenších a pokryje je rovnoměrnou vrstvou barvy, která řasy obalí a zvýrazní bez nadměrného slepování.

Hluboký pohled

Pigment řasenky Dizao je opravdu sytý, proto s ní dosáhnete toho nejtemnějšího černého odstínu, který je dokonale univerzální a sluší všem. S řasenkou se velice snadno pracuje a manipulace s ní je opravdu rychlá. Řasenku Dizao můžete snadno vrstvit a dosáhnout tak variabilně dramatického efektu. Přirozenější jedna vrstva postačí na běžný den, zatímco pro zvláštní příležitosti naneste vrstvy dvě až tři.

Přírodní ingredience

Řasenka Dizao nedělá kompromisy ve složení. Obsahuje ty nejlepší přírodní ingredience, které poskytují vašim řasám péči. Karnaubský vosk posiluje strukturu vašich řas, zpevňuje a zároveň dodává řasence celodenní výdrž bez obtiskávání či opadávání pod oko. Extrakt z rýžových otrub a kávy přispívají k rychlejšímu růstu řas. Řasenka je vhodná pro citlivé oči i nositelky kontaktních čoček.

Použití: Mascaru naneste za pomoci kartáčku rovnoměrně na řasy. Nechte zaschnout a v případě potřeby aplikujte více vrstev.

Výrobce: Dizao Cosmetics , , Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Krásné oči s přírodním make-upem

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Na vlastní kůži: Top 10 produktů podle BIOOO lidí

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělá řasenka / Alena 13. 5. 2019 16:43

Na tuto řasenku jsem byla hodně zvědavá, jelikož mi zatím žádné přírodní řasenky nevyhovovaly hlavně tím, že nevydržely celý den, ale většinou se začaly drolit, zanechávaly černé stopy na spodním víčku atd. Tahle řasenka ale krásně vydrží celý den :) řasy krásně zvýrazní, protáhne a drží až do večera. Pro větší zvýraznění řas je potřeba několika vrstev, ale pro každodenní použití bohaté stačí nanest řasenku, jak jsem zvyklá. Za mě zatím top přírodní řasenka, která ještě navíc nádherně voní.

Skvělá / Andrea 2. 1. 2015 17:25

Řasenka krásně voní, má moc příjemnou konzistenci, kartáček je také velmi povedený, doporučuji :)

nevím / Bohunka 22. 6. 2016 23:12

Opravdu váhám jak hodnotit. S řasenkou jako takovou jsem byla spokojená. Složení opravdu přírodní, krásná vůně, pěkně nalíčí... Nemám citlivé oči, ale chtěla jsem zkusit nějakou přírodní, nechemickou, prostě a jednoduše šetrnější variantu. Bohužel se mi ale během používání mnohokrát stalo, že mi z ničeho nic začaly neskutečně pálet a slzet oči. Znovu připomínám, že nemám citlivé oči, nebo alespoň se mi nic podobného s \"klasickou\" řasenkou nikdy nestalo. Nevím jestli za to může tato řasenka nebo to byla jen mnohokrát opakovaná shoda náhod... Docela mě to mrzí, protože jinak je super. Při její ceně ale zvažuji, zda koupit znovu nebo ne.

Tak normální / Daniela 2. 1. 2017 16:06

Řasenka hezky voní a má dobrou barvu, jak už tady bylo zmíněno, ale opravdu si člověk musí dát při nanášení pozor, často se mi stane, že se rozmázne kolem oka. Jinak bych neřekla, že na řasách udělá extra efekt, přijde mi, že trochu slepuje a pokud nanáším víc vrstev, tak už to nevypadá moc dobře. Myslím, že už tuhle řasenku znovu nekoupím, zvlášť když se ani nemůžu spolehnout, že opravdu není testovaná na zvířatech.

Nenadchla / Daniela 14. 9. 2017 17:31

Nemůžu souhlasit s pozitivními komentáři, mě bohužel neoslnila. Jak se píše v komentáři pode mnou, špiní pod očima a rozmazává se. Řasy s ní podle mě taky nejsou tak efektní. Plusem je její složení, krásná vůně a velmi hezké balení. To ale u řasenky bohužel nestačí. Navíc nemá HCS ani Vegan certifikát, takže už bych znovu nekoupila.

Doporučuji / Eliška 7. 1. 2015 21:33

Perfektní řasenka - skvělý kartáček, řasy opravdu tvaruje a prodlužeje, jsem s ní moc spokojená, vyrovná a řekla bych, že i předčí některé \"chemické\".

Doporučuji / Míša 26. 3. 2015 23:53

Je úžasná, v pohodě se vyrovná těm chemickým, spíš lepší :-) A jako bonus krásně voní :-) Doporučení veliké.

Re: Doporučuji / Sasha 21. 12. 2016 20:30

Reaguji na ZUZANA: Bohužel, u certifikátu USDA ORGANIC jsem nenašla informaci o tom, že výrobky nejsou testované na zvířatech. Pouze že "Předmětem kontroly je i přístup k hospodářským zvířatům. Krmivo musí pocházet z ekologických zdrojů a nesmí obsahovat antibiotika ani růstové hormony. Zvířata musí mít také dobré podmínky žití a přístup do volných výběhů." Což mě trochu mrzí, protože jinak bych tuto řasenku vybrala na základě recenzí hned...

Docela dobrá řasenka / Irena 19. 4. 2016 00:34

Řasenka udělá opravdu krásné řasy, husté, rovnoměrně rozčesané, lehce natočené, krása. Navíc nádherně voní! Bohužel ale špiní pod očima a to si spodní řasy neřasím... Kdyby byla levnější, tak jí to odpustím, takhle ale budu hledat dál.

Spokojenost / Ivana 2. 2. 2016 21:55

Nepozoruji, že bych měla řasy po dlouhodobějším používání hustší či lepší. Kartáček bych brala trochu menší, abych se dostala na všechny řasy bez umazání kolem, ale na řasence oceňuji přírodní složení, sytou černou barvu a to, že při běžném nošení se neobtiskne pod oči, ale přitom jde velmi lehce umýt vodou a už jen lehce doodlíčit. Avšak pokud se Vám při smíchu tvoří slzy jako mně, řasenka se vzhledem k výše uvedenému rozmaže-smaže.

Skvělá kvalita! / Mon 14. 2. 2016 19:11

Také jsem se nechala zlákat recenzemi zde a tentokrát jsem opravdu udělala dobře. Krásně prodlouží i opticky zvýrazní bez žmolků. Navíc složení obsahu z řasenky doslova dýchá. Odličování bez problému, tak teď už budu jen doufat, aby se po delší době používání dostavilo i viditelné vyživení a zlepšení kvality řas. :-)

Nejlepší a nejšetrnější / Martina 18. 12. 2015 17:33

Za mě je to top výrobek! Mám hodně citlivé oči, u normálních řasenek brečim cca po 10 minutách a tato řasenka mi sedí naprosto skvěle! Jednou sem s ní i usnula a...nic! Ani začervenalé oči jsem neměla. K tomu ještě doopravdy řasy hodně zvýrazní, takže vřele doporučuji a chvála výrobci:)

Super / Monika 19. 7. 2015 16:27

Nejlepší přírodní řasenka, jakou jsem měla, řasy vypadají přirozeně dlouhé, hezky voní, drží, nerozmazává se, neslepuje ...

z přírodních řasenek bezkonkurenčně nejlepší / Lenka 11. 12. 2015 22:35

Řasy neslepuje, drží celý den, neobtiskuje se, nedrolí, přitom se snadno odličuje, má šikovný kartáček - co víc si přát?

Doporučuji / Lenka 25. 9. 2017 10:58

Výborná řasenka, velká spokojenost. Nerozmazává se, voní.. a je přírodní, to se mi líbí. Jediné minus - za vysokou cenu jen 7,5 g.

Doporučuji! / Michaela 20. 8. 2015 11:48

Řasenku jsem si koupila na základě uvedených recenzí a mohu jen souhlasit! Je mnohem lepší než kterákoli jiná, co jsem dosud měla, a to včetně chemických. Krásně maluje, neslepuje, nedělá žmolky, nedrolí se ani neobtiskává. A jako bonus je krásná vůně! Za tu cenu stojí!

Není špatná, ale vyzkouším jinou / Adéla 31. 1. 2016 23:28

Řasenka má dobrý kartáček, pěkně voní a nežmolkuje, s tím se dá souhlasit. Co mi ale nevyhovuje je, že není ani voděodolná, ani vodou omyvatelná, je to něco mezi, což mě občas přivádí k šílenství. Stačí vlhko, ani nemusí pršet, a mám tmavé šmouhy pod očima, které nejdou setřít. A když nemám zrovna dvoufázový odličovač, je to poněkud náročnější práce, dostat ji dolů. Za mě spokojenost tak na 50%.

maximální spokojenost / Pavla 4. 12. 2017 10:53

Opravdu krásně voní, vydrží skoro celý den. A že se rozmaže když si mnu oči, mi vůbec nevadí, rozhodně lepší než si patlat na oči chemii.

Za mě dobrý :-) / Klára 19. 9. 2017 13:39

Design obalu krásný, voní, super kartáček, pro zvýraznění nanáším více vrstev, ale vůbec mi to nevadí (dělala jsem to tak vždy, když jsem chtěla dramatičtější look) - i po více vrstvách vůbec neslepuje! Když člověku slzí oči (ať už z jakéhokoliv důvodu), ''rozbrečí'' každou nevoděodolnou řasenku - neberu to jako negativum.

Báječná / Judith 11. 4. 2016 23:45

Asi nejlepší řasenka kterou jsem si kdy pořídila. Už mám druhé balení :3

Doporučuji / Markéta 20. 11. 2015 17:14

Tuto řasenku jsem koupila na základě recenzí tady na stránkách biooo.cz. Musím říct, že je to zatím nejlepší přírodní řasenka, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Řasenka krásně voní - je tam cítit výrazně káva, což mne vůbec nevadí, naopak:-) barva je krásně sytá, řasenka se nedrolí a naopak hezky vyživuje. Pokud vám ovšem oči trošku slzí například ve větru jako mne, má tendenci se lehce rozplývat. Ale nic dramatického to není. Určitě budu kupovat znova.

NEJ ŘASENKA / Lucie 6. 8. 2015 14:08

Hledala jsem pořád pro sebe \"nej\" řasenku a teď jsem ji našla. Je krásně černá, voní, má dobrou spirálu, úzké hrdlo, takže se nevyndá kilo náplně zbytečně, drží, nemaže se, neslepuje, nedělá \"muší nohy\"..., zkrátka svou řasenku NEJ řasenku konečně mám a navíc přírodní! Doporučuju kamarádkám a klientkám a budu pokračovat :)

řasenka / Pavlína 9. 6. 2016 21:36

Za mě veliké zklamání. Zakoupila jsem na základě pozitivních komentů zde a složení, které je opvdadu minimalistické, přírodní. To je jedna z mála věcí, kterou vidím u této řasenky jako velké plus. Dále má opravdu příjemnou jemnou kávově čokoládovou vůni. Nedráždí, neštípe. Ale tím pozitiva končí. Od řasenky přeci jen očekávám větší efekt než jen to, že řasy rozčeše a opravdu nepatrně přibarví. Musela bych nanést minimálně pět vrstev, aby trochu zahustila nebo prodloužila a to mám řasy od přírody pěkné. U někoho, kdo má řasy průměrné a potřebuje nějaký efekt, tato řasenka mu nepomůže v ničem. Pouze podtrhne přirozeně hezké řasy, nic víc. Barva se velmi brzy vytrácí, řasenka je nezvykle suchá, na to, že má být hydratační. Sice neslepuje, ale zato dost výrazně opadává. Černé šmouhy a odrolené zbytky na spodním víčku již po dvou hodinách, to mě hodně naštvalo, jiné řasenky mi to nedělají. Nedoporučuji pro precizní déletrvající líčení. Dále není vhodná pro docílení výrazného efektu řas. Pouze na podtržení přirozeně hezkých řas a na krátkou dobu, než se začne drolit.

Doporučuji / Ladislava 8. 11. 2015 17:52

Skvělá řasenka - nežmolkuje, nedrolí, krásně řasy zvýrazní a hezky voní. Moje první přírodní a asi nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla.

Výborná! / Zuzana 22. 6. 2016 22:28

Nejlepší přírodní a na zvířatech netestovaná řasenka, kterou jsem kdy měla. A že už jsem jich zkoušela několik... Většinou dva jejich zmíněné benefity byly na úkor funkčnosti. Dizao je skutečně černá, nežmolkuje, vydrží... A navíc krásně voní. :-) Jen při slzení očí ve větru se lehce rozpíjí, holt není voděodolná. Ale to mi dělaly všechny ty přírodní řasenky. A ještě navíc neměly ten efekt, co jsem chtěla.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?