Boho Green Make-Up Řasenka Gypsy Volume 01 8 ml

Boho Green Make-Up Řasenka Gypsy Volume 01 8 ml

Boho Green Make-Up Řasenka Gypsy Volume 01 8 ml

407
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Veganská řasenka s pečujícím složením dodá řasám opravdu výrazný pohled díky intenzivním pigmentům a velkému hustému kartáčku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka Gypsy Volume pro extra objem od značky Boho Green Make-up dodá vašim řasám opravdu výrazný pohled. Díky intenzivním minerálním pigmentům poskytne řasám sytě černou barvu a viditelný objem, hezky je natočí a zahustí. Obarví každou řasu zvlášť, nežmolkuje se, ani se nedrolí. 

Veganská řasenka dodává velmi výrazný vzhled díky velkému hustému kartáčku, krásně pročeše každou řasu zvlášť a pokryje je rovnoměrně od kořínků až po konečky. Příjemně krémovou texturu zajišťuje bohaté složení na rostlinné výtažky a oleje – bambucké máslo, ricinový olej a šťáva z listů Aloe vera. Tyto pečující látky vysoce vyživují řasy, mají zvláčňující účinek a chrání je před nepříznivými vlivy.

Krémová textura zaručuje dokonalou přilnavost ke struktuře řas a celodenní výdrž. Je vhodná pro velmi citlivé oči, nedráždí ani oční okolí a jistě ji ocení nositelky kontaktních čoček.  

Použití: Pohybujte kartáčkem cikcak do tvaru Z 2-3x a potom protáhněte kartáčkem řasy od kořínků až po konečky.

Boho Green Make-up nabízí francouzskou přírodní dekorativní kosmetiku v mnoha barevných odstínech. Produkty nesou certifikaci Cosmebio. Obaly produktů ze dřeva a papíru pocházejí z lesů s certifikací PEFC® a FSC®, které potvrzují použití materiálu získaného postupy trvale udržitelného lesního hospodářství.

Barva: černá

Výrobce: Boho Green Makeup, Rue Chavanne , 69001 , Lyon, Francie

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Boho Green Make-up: přírodní dekorativka s osobitým šarmem

Recenze: Boho Green řasenky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 22. 8. 2022 21:38

Rasenka mi prisla spise jako obarvena voda, pri mensim zaslzeni (pri smichu apod) se hned obtiskne pod i nad oci :(.

No... / Jana 23. 8. 2021 23:38

Riasenku používam už viac ako mesiac a už by som si ju znovu nekúpila. Nie je to vyslovene katastrofa, po úspešnom nalíčení vydrží a neodtláča sa, ale to nalíčenie je občas boj. Je tam veľa náplne, takže štetec je po vytiahnutí celý ulepený, neustúpilo to ani časom a používaním, takže otieranie, prepočítavanie uhlov nanášania, zlepené riasy, dúfanie, že nabudúce to pôjde lepšie...

Nedoporučuji / Marie 23. 6. 2022 15:03

Prvotní efekt je obstojný, ale lepší se mi pracuje s kartáčkem od staré řasenky. S tím bych se ale smířila. Za zásadní problém považuji to, že se při každém počasí EXTRÉMĚ ROZMAZÁVÁ. Navíc mě trochu palí v očích, ale to může být tím, že je mám hodně citlivé, ale to není nic hrozného. Nejen že uz ji znovu nekoupím, ale ani nejspíš nedopotřebuji, což mě mrzí nejvíce.

100% Doporučuji / Tereza 21. 11. 2020 11:23

Řasenka je krásně intenzivně černá, přidá na objemu, líčení je výrazné, vydrží po celý den a nedrolí se ani nemaže. Složení je voňavé, pečující, řasy mám vyživené, lze velice šetrně odlíčit hydrofilním olejem nebo jen vodou. Na první dojem řasy trochu lepila, zejména při nanesení více vrstev, chtělo to při aplikaci získat trochu grif, ale tak během týdne už jsem tento dojem neměla. Možná je to i trochu tím, jak je nová a na kartáčku jí bylo víc. Je skvělá a zrovna objednávám další.

Doporučit nemohu / Monika 17. 2. 2022 22:44

Řasenka má hezkou černou barvu, nedrolí se. Ale mám jemné řasy, a ty tato řasenka nezvládá nalíčit. Popsala bych to asi tak, že náplň je velmi jemná, řídká a je jí málo, takže na řasách mi neulpí téměř nic. Nijak mi řasy nenatáčí. A při kontaktu s vodou nebo slzou se velmi rychle rozpouští a v očích pálí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?