Saloos Retinol bioaktivní sérum 50 ml

Saloos Retinol bioaktivní sérum  50 ml

Saloos Retinol bioaktivní sérum 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
439
391
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Pleťové sérum s originálním komplexem přírodních retinolů a bakuchiolu pro viditelné anti age účinky, které vás budou bavit.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Retinol bioaktivní sérum od Saloosu vyniká schopností vyhlazovat hlubší i jemné vrásky. Pokud máte pocit, že vaše pleť ztrácí pevnost a trápí vás přibývající vrásky, Retinol bioaktivní sérum vám vdechne život a obnoví i unavenou pleť bez jasu.

Přírodní retinoly ve spojení v efektivní kombinaci s bio šípkovým olejem a squalanem ji zanechají dokonale pevnou a hebkou na dotek. Výrazné zlepšení pleti v klinické studii potvrdilo 100 % žen. Účinky retinolu při pravidelném používání: redukce vrásek až o 57%, sjednocení tónu pleti až o 33%, zpevňuje a revitalizuje pleť, zmírnění projevu akné * na základě klinické studie.

RETINOL ÚČINKY

Omlazující retinol - Retinol (vitamin A) - je jednou z nejoblíbenějších kosmetických ingrediencí s vědecky ověřenými účinky. Prokazatelně urychluje obnovu kožních buněk a tvorbu kolagenu. Tím účinně bojuje proti vráskám, pigmentovým skvrnám a jiným nedokonalostem pleti.

ÚČINKY BAKUCHIOL

Zpevňující bakuchiol - Bakuchiol je v současnosti nejoblíbenější alternativou retinolu. Je velmi šetrný se silným retinol like efektem i protizánětlivými účinky, které přispívají ke zmírnění projevů akné. Stimuluje vlastní syntézu kolagenu v pokožce, redukuje jemné vrásky a zpevňuje kontury tváře.

Použití: Naneste několik kapek séra na důkladně vyčištěnou a navlhčenou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechte vstřebat. Vyhněte se oblasti očí. Sérum doporučujeme používat večer. Pro nejlepší účinky používejte pravidelně po dobu alespoň 6 týdnů.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: anti age, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?