Saloos Ricinový olej 50 ml

Saloos Ricinový olej 50 ml

Saloos Ricinový olej 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ricinový olej je především nenahraditelný při péči o poškozenou a namáhanou pokožku. Regeneruje ji, podporuje její hydrataci a chrání ji před vnějším poškozením. Je vhodný pro suchou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ricinový olej Saloos je vhodný především pro kosmetické použití. Při konzumaci má totiž silné projímavé účinky. Jako kosmetický olej je ovšem nenahraditelný při péči o poškozenou a namáhanou pokožku. Regeneruje ji, podporuje její hydrataci a chrání ji před vnějším poškozením.

Je vhodný na suchou pokožku, působí hojivě na pooperační jizvy, pomáhá odstranit některé druhy bradavic, podporuje regeneraci pokožky. Má hustou a vazkou konzistenci, při kosmetickém použití se proto doporučuje ředit jej řidšími oleji, např. hroznovým. Účinné jsou rovněž obklady z teplého ricinového oleje přiloženého na bolestivé svaly a klouby.

Ricinový olej se doporučuje používat na řasy nebo na řídké vlasy, podporuje totiž růst a posiluje vlasová vlákna. Potírejte malým množstvím ricinového oleje linii řas nebo ho nanášejte starým kartáčkem od řasenky. Pravidelné používání řasy posiluje a zhušťuje, podporuje také regeneraci vlasů a jejich růst.

Jak nejlépe využijete Ricinový olej Saloos?

(1) Jako pleťový olej, působí na regeneraci a hydratuje, je vhodný pro péči o suchou pleť.

(2) Jako vlasový olej napomáhá růstu vlasů a také předchází lámavosti.

(3) Ricinový olej stimuluje růst řas, potírejte si každý večer vatovou tyčinkou linii řas ricinovým olejem a vaše řasy budou méně padat a budou růst delší.

Ricinový olej

Zázrak pro suchou pokožku

Ricinový olej je poměrně opomíjený, avšak dokáže svými účinky překvapit. Je doslova blahodárným balzámem na suchou pokožku, které navrací její přirozenou pružnost a vláčnost. Minimalizuje vznik přesušených míst a lze jej používat lokálně na příklad na lokty či kolena nebo na celé tělo. Použijte jej ideálně po sprchování na ještě vlhkou pokožku.

Stimulační účinky

Ricinový olej je přírodním pomocníkem, který oceníte při zvýšeném padání vlasů. Stimuluje vlasové váčky a podporuje tak zdravý růst vlasů, zároveň vyživuje vlasové vlákno v hloubce jeho struktury a zabraňuje lámavosti. Při pravidelném používání a masážích s ricinovým olejem stimulujete vlasové kořínky a podporujete jejich mikrocirkulaci. Vaše vlasy budou opět husté a objemné.

Delší a silnější řasy

Ricinový olej má účinky nejen na vlasy, je oblíbený také pro podporu růstu řas. Pokud vás trápí řídké či krátké řasy, je ricinový olej ideální volbou právě pro vás. Posiluje krevní oběh v okolí řas, a tím i urychluje jejich růst. Řasy jsou navíc pevnější a kvalitnější a zároveň také méně vypadávají. Olej nanášejte podél linie řas například vatovou tyčinkou nebo použijte starý čistý kartáček od řasenky.

Intenzivní regenerace

Regenerační schopnosti ricinového oleje jsou obrovské. Přirozeně chrání proti poškození pokožky nepříznivými vnějšími vlivy, proto je ideální na pokožku, která je například vysušená mrazem či spálená od slunce. Je často využíván také pro rychlejší hojení jizev či drobných poranění. Ricinový olej lze taktéž používat pro teplé obklady na bolavé svalstvo a klouby.

Použití: Vmasírujte do pokožky.

Skladování: Skladujte v suchu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

DIY regenerační vlasové masky

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Ricinový olej: všestranný lék i jed

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

jedovatst / Pavel Koudelka 26. 6. 2014 13:30

Nemůžu si pomoct, ale doma mám 5l kanistr s ricinovým olejem, a je tam napsáno, že je silně toxický?

Re: jedovatst / Martina 6. 4. 2015 11:27

Nejspíš proto, že to bude technický olej do motoru ;)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?