Lavera Rtěnka 32 růžová orchidej, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 32 růžová orchidej, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 32 růžová orchidej, Trend Sensitiv 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehce lesklá rtěnka v temně růžovém odstínu rozzáří vaše rty. Výborně se nanáší a během dne o křehkou pokožku rtů pečuje díky kvalitním přírodním olejům a máslům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Růžová orchidej z edice Lavera Trend Sensitive se chlubí temně růžovým odstínem se studeným podtónem. Má nelepivou krémovou konzistenci, která krásně taje na rtech. Přírodní oleje a másla se postarají o to, aby byla jemná pokožka rtů krásně vláčná a vyživená. Rtěnka je navíc obohacena o pečující bylinné výtažky.

Tmavě růžová rtěnka s lehkým leskem bude slušet především tmavovláskám. Díky karnaubskému či kandelilovému vosku se snadno nanáší a je plná vyživujících olejů, jako je například olej arganový, jojobový či mandlový, které citlivé pokožce dodávají vitaminy či esenciální mastné kyseliny důležité pro jejich zdravý vzhled.

Kombinace bambuckého a kakaového másla zanechává rty příjemně zvláčněné a předchází jejich vysoušení i předčasnému stárnutí. Kakaové máslo navíc propůjčuje rtěnce příjemnou, lehce čokoládovou vůni. Složení je obohaceno o extrakty z lipového květu, slézu, rakytníku nebo růže stolisté. Tyto přírodní extrakty se postarají o to, aby byly rty jemné, regenerované a zklidněné.

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?