Benecos Rtěnka hot pink 4,5 g

Benecos Rtěnka hot pink 4,5 g

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hot Pink je sice hravá, ale občas neuškodí vpustit do svého dne trošku výraznější barvy. Přírodní rtěnka Benecos je unikátní svými vyživujícími schopnostmi a 100% přírodním složením. Jemná pigmentace rtěnky dodá barvu, zatímco obsažené rostlinné oleje pečují o krásu a zdraví vašich rtů. Rtěnka obsahuje ricinový, jojobový a slunečnicový olej, které hydratují a vyživují do hloubky, dále pak lanoli

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hot Pink je sice hravá, ale občas neuškodí vpustit do svého dne trošku výraznější barvy.

Přírodní rtěnka Benecos je unikátní svými vyživujícími schopnostmi a 100% přírodním složením. Jemná pigmentace rtěnky dodá barvu, zatímco obsažené rostlinné oleje pečují o krásu a zdraví vašich rtů. Rtěnka obsahuje ricinový, jojobový a slunečnicový olej, které hydratují a vyživují do hloubky, dále pak lanolin a včelí vosk, které chrání rty před nepříznivým počasím. Obsažené minerální pigmenty zase dodávají barvu, díky obsahu vosku přilnou ke rtům, působí přirozeně a dlouho vydrží.

Tip: Používejte rtěnku Benecos klidně kdykoliv a kdekoliv během dne, její pečující složky udrží vaše rty jemné, hladké a k zulíbání. Stačí jen vybrat tu správnou barvu.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: růžová

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?