Saloos Růžové dřevo 5 ml

Saloos Růžové dřevo 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z růžového dřeva má velice příjemnou květinově dřevitou vůni, jenž přináší pocit pohody a uvolnění. Působí antidepresivně a ulevuje od bolestí hlavy či svalů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Růžové dřevo je čistý přírodní esenciální olej, který vás překvapí svou sofistikovanou a omamnou vůní, jenž obklopí vaši domácnost či pracoviště. Vůně růžového dřeva obsahuje jak charakteristické dřevité tóny, tak i mírně sladké aroma s květinovým podtextem. Tato vůně probudí všechny vaše smysly.

Éterický olej má silný vliv na psychiku. Zlepšuje náladu, působí proti úzkostem či nervozitě. Je přírodním antidepresivem a zmírňuje negativní dopady stresu na lidský organismus. Zklidňující účinky oleje z růžového dřeva z něj dělají ideálního pomocníka pro období nadměrného duševního či fyzického vypětí.

Růžové dřevo zároveň působí proti bolestem hlavy a pomáhá uvolnit svalovou ztuhlost. Éterický olej z něj je proto vhodný i do masážních či koupelových olejů. Má významné regenerační účinky, urychluje hojení pokožky a navozuje pocit pohody a uvolnění.

Omamná vůně

Éterický olej Růžové dřevo Saloos je to pravé pro vaši domácnost. Provoní ji neodolatelnou a omamnou směsicí sladkých a jemných květinových tónů, které skvěle zneutralizují veškeré nepříjemné pachy a vytvoří přátelskou a harmonickou atmosféru. Růžové dřevo působí na všechny vaše smysly a zahalí vás do smyslného obláčku. 

Pohlazení po duši

Éterický olej z růžového dřeva je doslova balzámem pro vaši duši. Dokáže silně ovlivnit psychiku a má příznivé účinky na vaši náladu. Působí jako přírodní antidepresivum, pomáhá při špatné náladě a přináší pozitivní myšlenky. Působí proti úzkostem, nervozitě či trémě a pomáhá zapomenout na starosti všedního dne. Zmírňuje známky stresu a zklidňuje rozbouřenou mysl.  

Proti bolestem i napětí

Esenciální olej z růžového dřeva přinese vzpruhu také vašemu tělu. Má účinky proti bolestem zejména pohybového aparátu či hlavy. Je vítanou součástí masážních či koupelových olejů. Růžové dřevo má blahodárný vliv na pokožku, kterou revitalizuje a zjemňuje, zároveň stimuluje její regeneraci. Uvolňuje svalovou ztuhlost a přináší skutečné uvolnění. 

Magické umění aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, stres a úzkost, suchá pleť, svalové napětí a křeče, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Růže (Rosa damascena)

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?