Dado Sens Sada pro problematickou pleť, PurDerm

Dado Sens Sada pro problematickou pleť, PurDerm 150 ml + 50 ml + 20 ml ZDARMA

Dado Sens Sada pro problematickou pleť, PurDerm

Značka: Dado Sens
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada pro problematickou pleť PurDerm účinně pečuje o problematickou pleť v každém věku. Sada obsahuje čisticí tonikum, aktivní pleťový krém a jako dárek hloubkově čisticí masku v cestovním balení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada pro problematickou pleť Dado Sens PurDerm představuje jemnou, ale účinnou péči o problematickou pleť v každém věku. Sadu ocení nejen mladá problematická pleť, ale je vhodná i pro mastnou a citlivou, nebo nečistou pleť dospělých. Sada pro problematickou pleť obsahuje dva kroky péče o problematickou pleť. Zatímco hloubkově čisticí tonikum pokožku dočistí a připraví na další péči, aktivní krém dodává potřebnou hydrataci a pomáhá hojit nedokonalosti. Jako dárek sada obsahuje 20ml balení hloubkově čisticí masky ze stejné řady. 

Hloubkové čisticí tonikum PurDerm důkladně čistí problematickou pleť a předchází vzniku nedokonalostí, pupínků a černých teček. Tonikum čistí pleť do hloubky, aniž by ji podráždilo a je vhodné pro všechny věkové kategorie. Čisticí tonikum je vhodné i pro citlivou pokožku. Vysoký obsah termální vody z Černého lesa brání šíření bakterií a vzniku zánětů. Jemné ovocné kyseliny pomáhají šetrně odstraňovat odumřelé kožní buňky, zatímco sorbitol pleť dlouhodobě hydratuje. Obsažený arginin se rovněž podílí na hydrataci pokožky a udržuje její správné pH, což je velmi důležité pro regeneraci.

Aktivní pleťový krém Dado Sens PurDerm pomáhá uzdravit problematickou pokožku v každém věku. Pleť účinně zklidňuje, hydratuje a pomáhá předcházet vzniku pupínků, zánětů a černých teček. Krém navíc aktivně reguluje tvorbu kožního mazu a do pleti se snadno vstřebává. Je vhodný i pro citlivou pleť. Základ krému tvoří termální voda z Černého lesa, která obsahuje množství minerálů a přispívá k hydrataci a ozdravení pleti. Složení s obsahem oleje z kukuřičných klíčků pomáhá opravit poškození pokožky a spolu s bambuckým máslem pleť do hloubky vyživuje. Arginin udržuje v pokožce vlhkost a stabilizuje její pH, což přispívá k dobré regeneraci pleti.

Hloubková čisticí maska Dado Sens PurDerm je jemná gelová maska pro hloubkové čištění problematické pleti v každém věku. Šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí ucpané póry a předchází vzniku pupínků, zánětů a černých teček. Maska pomáhá regulovat množství kožního mazu.

Tip: Sadu používejte spolu s Čisticím mlékem PurDerm pro každodenní péči o pokožku.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Produktové řady: Dado Sens PurDerm

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?