Nobilis Tilia Sada Pro život v rovnováze 1 ks

Nobilis Tilia Sada Pro život v rovnováze 1 ks

Nobilis Tilia Sada Pro život v rovnováze 1 ks

702
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 1 ks

Sada tří aroma olejů v roll-onu pro harmonii v každé chvíli. Obsahuje Probuzení, Posílení a Ztišení z řady Jóga balanc.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada Pro život v rovnováze od Nobilis Tilia je sada tří aroma olejů v roll onu, které se nanáší na pulzní body pro navození pocitu harmonie a pohody.

V sadě najdete oleje Probuzení, Posílení a Ztišení z oblíbené řady Jóga balanc. Každý olej obsahuje pečlivě vybranou směs esenciálních olejů pro navození konkrétního aromaterapúeutického účinku. Oleje jsou 100% přírodní. Roll-on se snadno nanáší kdykoliv během dne a vejde se do každé kapsy a kabelky.

Probuzení je svěží citrusovo-květinová vůně s pomerančem a jasmínem. Tato vůně je koncipovaná na ráno pro všechny, kteří stávají levou nohou… Posílení je směs teplých kořenito-květových vůní. Je ideální ve chvílích přepracovanosti, únavy a ve chvílích, kdy hledáme nějakou “oporu”. Obsahuje pomeranč, skořici a pelargonii. Ztišení je sladce bylinná směs s levandulí, ylange-ylangem a majoránkou a je určená pro chvíle, kdy potřebujeme podpořit “já jsem a přenést se do přítomného okamžiku. Tato vůně je průvodcem ke klidu našeho srdce a je podporou při meditaci.

PRO KOHO JE SADA VHODNÁ

Každému, kdo touží pomocí aromaterapie ajemných vůní podpořit své já, harmonizovat roztěkanou mysl a dojít ke klidu srdce. Všechny aroma oleje podpoří při meditaci a jógové praxi.

Použití: přejeďte roll onem po zápěstí, za uchem, na spáncích a na další pulzí místa a nechte rozvinout harmonickou vůni.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Směsi éterických olejů na povzbuzení, Směsi éterických olejů na zklidnění

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?