Siddhalepa Santal, Ayurveda Luxury Spa 10 ml

Siddhalepa Santal, Ayurveda Luxury Spa 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Siddhalepa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Exotický esenciální olej ze santalového dřeva provoní celou místnost kořeněnou vůní. Přináší harmonii unavenému tělu i podrážděné nervové soustavě. Je vhodný na dezinfekci vzduchu při nachlazení.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Exotický esenciální olej ze santalového dřeva Ayurveda Luxury Spa Siddhalepa provoní celou vaši místnost příjemnou kořeněnou vůní. Přináší harmonii unavenému tělu i podrážděné nervové soustavě. Má antiseptické a antibakteriální účinky, a je proto vhodný pro dezinfekci vzduchu při nachlazení a virových onemocněních.

Aromaterapeuticky působí na podrážděnou mysl, pomáhá překonat nervozitu, trému a strach ze zkoušek. Navozuje dobrou náladu a zmírňuje depresivní stavy. Odstraňuje problémy s dlouhodobou nespavostí, zejména z důvodu úzkosti a strachu z neznámých příčin. Uvolňuje nervové vypětí, je výborný v obdobích zvýšeného stresu a kromě toho působí také jako vynikající afrodiziakální povzbuzovač.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Anebo přidejte pár kapek do horké relaxační lázně.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Značka Siddhalepa nabízí ajurvédské přírodní produkty pro podporu harmonie těla a mysli. Výrobky jsou plné bylinných výtažků vysoké kvality a neobsahují živočišné tuky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Aromaterapeutický horoskop – Panna

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Siddhalepa Ayurveda Luxury Spa Products

Nenašli jste to pravé? Co tohle?