Everyday Minerals Štětec na korektor, EM Oval Concealer 1 ks

Everyday Minerals Štětec na korektor, EM Oval Concealer 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Štětec Oval Concealer je ideální pro přesné použití a aplikaci korektoru.Štětec je vyroben z měkký syntetických vláken a recyklovatelné bambusové rukojeti. Měkká syntetická vlákna se speciálním zužujícím se tvarem umožňují přesnou aplikaci a míchání korektorů.Tento štětec funguje skvěle suchý, ale i navlhčený a lze jej také použít pro tvarování při nanášení rtěnek. Veganský produkt, netestováno na

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Štětec Oval Concealer je ideální pro přesné použití a aplikaci korektoru.

Štětec je vyroben z měkký syntetických vláken a recyklovatelné bambusové rukojeti. Měkká syntetická vlákna se speciálním zužujícím se tvarem umožňují přesnou aplikaci a míchání korektorů.

Tento štětec funguje skvěle suchý, ale i navlhčený a lze jej také použít pro tvarování při nanášení rtěnek. Veganský produkt, netestováno na zvířatech.

Výrobky Everyday Minerals jsou na seznamu PETA schválených společností

Rozměry: délka je 14,5 cm včetně kování, délka vlasu je 1,5 cm.

Čištění štětců je velice snadné: K vyčištění použijte jemný šampon a vlažnou vodu, vlasy štětce navlhčete a pomocí šamponu napěňte a následně důkladně opláchněte pod tekoucí čistou vodou. Uhlaďte vlasy štětce v jednom směru, položte štětec na čistý ručník a nechte jej přirozeně uschnout. Pokud vyčistíte štětec večer, bude ráno suchý a připraven k použití v ranních hodinách. Během schnutí nenechávejte štětec stát vlasy vzhůru, aby voda nepronikla do rukojeti.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?