Terranova Health Synergie pro játra - Pampeliška, Artyčok, Cystein 50 ks

Dandelion, Artichoke & Cysteine Complex

Terranova Health Synergie pro játra - Pampeliška, Artyčok, Cystein 50 ks

Dandelion, Artichoke & Cysteine Complex

569
554
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Synergie pro játra obsahuje osvědčenou kombinaci artyčoku, kurkumy a pampelišky pro zdraví jater.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Synergie pro játra - Pampeliška, Artyčok, Cystein Terranova Health (Dandelion, Artichoke & Cysteine Complex) je doplněk stravy určený pro podporu normální funkce jater. Obsahuje kombinaci osvědčených jaterních bylin doplněných o superpotraviny pro ještě lepší účinky.

Pampeliška podporuje vylučování a detoxikaci těla a přispívá k normálnímu trávení. Slouží jako očista trávicích orgánů. Artyčok je víceletá rostlina, která přispívá k normální hladině cholesterolu v krvi a správné činnosti jater i močových cest. Detoxikuje játra a žlučník a zabraňuje tvorbě žlučníkových kamenů. Kurkuma podporuje normální trávení a spolu s klanopraškou čínskou činnost jater. Podporuje správnou tvorbu žluči, díky čemuž má pozitivní vliv na přirozené trávení. Doplněk stravy obsahuje cystein, který kromě mnoho dalších blahodárných účinků na lidský organismus vytváří glutathion, což je nejsilnější antioxidant.

Doplněk stravy podporuje hormonální systém, regeneruje játra a snižuje stres. Neobsahuje cukr, sóju, laktózu ani želatinu. Tvoří ho kombinace mnoha bylinných výtažků, které byly získány lyofilizací. V kapslích najdete například pampelišku, artyčok nebo cystein. Vitaminy a minerální látky se v kapslích nacházejí převážně ve formě sloučenin, které přispívají k jejich optimálnímu využití organismem.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Obsah superpotravin v tomto doplňku stravy: RAKYTNÍK - KURKUMA - JEČMEN - ZELENÝ ČAJ - SCHIZANDRA

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Užívejte 1-2 kapsle denně spolu s jídlem.

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojicí ženy.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Trávení a zažívání

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Jak játra ovlivňují naše zdraví?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?