Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá 2,8 ml

Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá 2,8 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zvýrazněte své oči pomocí dlouhotrvajících tekutých očních linek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Hnědé tekuté oční linky od značky Lavera obsahují výtažky z bio květů a směsí olejů, které pečují o citlivou pokožku v okolí očí. Toto speciální složení navíc garantuje dlouhotrvající výsledek. Díky šikovnému aplikátoru je použití snadné rychlé.
 
Pomelo se používá v kosmetice zejména pro své antioxidační účinky. Díky nim zůstává pleť vyživená a hydratovaná, bez viditelných vrásek. Vitamin A pak udržuje jasnou pleť bez akné. Arganový olej vykazuje značné anti-aging účinky, obnovuje vitalitu unavené pokožky, hydratuje, zvláčňuje, vyhlazuje, podporuje regeneraci, ničí volné radikály a chrání ji tak před poškozením. Lékořice pleť vyživuje, posiluje, zklidňuje a zvlhčuje. Působí proti začervenání i akné. Je vhodná na kožní problémy, jako je dermatitida, lupénka a rosacea.
 
Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií, a tím začala psát novou kapitolu dějin přírodní kosmetiky. Její vysoká kvalita příznivé ceny způsobily, že se na přírodní kosmetiku začalo více zákazníků dívat jako na finančně přijatelnou variantu chemickým výrobků. Cílem značky je nabídnout kvalitní kosmetikou s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je "Bio a přírodní kosmetika pro každého".
 
Linky jsou vhodné pro vegany a mají certifikát NATRUE.

 

Použití: Pomocí aplikátoru vytvořte linku kolem horních řas a nechte zaschnout.

Tip: Pro lepší výsledek vytvořte pomocí špičky aplikátoru tečkovanou linii a poté jednotlivé body spojte jedním tahem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?