Saligen Testovací sada na COVID-19, Expirace 18.02.2023 1 ks

Saligen Testovací sada na COVID-19, Expirace 18.02.2023 1 ks

Značka: Saligen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Test na přítomnost koronaviru ve slinách. Certifikovaná antigenní testovací sada představuje možnost, jak rychle a bezbolestně detekovat SARS-CoV-2.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Testovací sada na COVID-19 Saligen je neinvazivní antigenní test vyvinutý českou společností. Saligen snoubí jednoduchost a efektivitu, kdy dochází k odběru vzorku pouze ze slin s vysokými hodnotami úspěšnosti, není tedy potřeba nepříjemný odběr z nosu. Úspěšnost a vysokou kvalitu unikátního testu dokládá i Zdravotní ústav v Ostravě, kde proběhlo jeho testování.

Hlavní výhody testovací sady Saligen:

- Evropská kvalita – vyvinutý českou společností, vysoká úspěšnost
- Neinvazivní – žádné nepříjemné odběry z nosu
- Pro každého – vhodný i pro děti a seniory
- Rychlost – výsledky za 10 minut
 
Postup testování je snadný: testovaná osoba shromažďuje sliny v ústech po dobu 30 sekund (přibližně 0,5 ml), vzorek je následně odebrán, obsah vzorku zamíchán v tubě a pomocí speciální testovací karty je test za 10 minut vyhodnocen.
 
Česká společnost Bakter Medical s.r.o. se zabývá dovozem a distribucí zdravotnického materiálu a zdravotnické techniky vysoké kvality. Neustále vyhledávají a rozšiřují nabídku o nové a inovativní produkty, které jsou přínosem nejen pro nemocnice, ale také lékaře, sestry a pacienty.
 

Použití: Před odběrem nejezte, nekuřte, nežvýkejte ani nepijte žádné nápoje kromě vody . Vzorky slin: Testovaná osoba shromažďuje sliny v ústech na špičce jazyka po dobu 30 sekund (přibližně 0,5 ml). Nashromážděné sliny vyplivněte přímo do extrakční vyrovnávací zkumavky k okamžitému použití. K usnadnění tohoto kroku lze použít náustek. Přidáním slin by se měl objem v tubě zdvojnásobit (do tohoto objemu nezapočítejte pěnu, která přidáním slin vznikne, ale pouze tekutou část). Nepoužívejte uskladněné vzorky. Dlouhodobé uchovávání může vést k poklesu signálu. Zakryjte tubu víčkem filtru a utáhněte víčko. Obsah promíchejte otáčením (10x) tuby dnem vzhůru a zase zpět. Těsně před použitím otevřete sáček s testovací kartou. Pokud zůstane testovací karta po otevření nepoužitá, může dojít k nepřesným výsledkům. Otevřete sáček s testovací kartou a umístěte testovací kartu na plochý povrch. Do jamky testovací karty naneste několik kapek směsi extrakčního pufru a slin. Jamka pro vzorek by měla být zcela zaplněna. Ujistěte se, že nenanášíte méně než 2-3 kapky. Výsledek odečtěte po 10 - 15 minutách. Obsah balení: Testovací karta, Extrakční vyrovnávací tuba, Víčko s filtrem, Náustek pro snazší odběr slin, Požadované materiály, které nejsou součástí balení: Časovač nebo stopky.

Skladování: Testovací sada by měla být uchovávána při teplotě 2-30°C na suchém místě. Při skladování a manipulaci podle pokynů jsou testovací karty s činidly stabilní až do data spotřeby uvedeného na štítcích soupravy. Zkušební karty používejte ihned po otevření sáčku

Upozornění: Před provedením zkoušky si pozorně přečtěte pokyny. Postupujte podle pokynů a proces neměňte. Striktním dodržováním pokynů zabráníte nepřesným výsledkům a dosáhne optimálního účinku testu. Tento výrobek je určen pro diagnostické použití in vitro. Tento výrobek je určen k jednorázovému použití. Tento výrobek je určen pro profesionální použití.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Distributor: DIVINE ASSET s.r.o. , ,

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?