Naturfyt Tonikum vlasové bylinkové pro posílení a růst vlasů 200 ml

Naturfyt Tonikum vlasové bylinkové pro posílení a růst vlasů 200 ml

(6 hodn.)
Značka: Naturfyt
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
195
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Vlasové tonikum Tonikum s vyváženou směsí devíti bylin harmonizuje metabolismus pokožky a brání padání vlasů. Díky extraktu z kořenu lopuchu, pohanky a máty posiluje vlasové vlákno a regeneruje pokožku hlavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní vlasové bylinkové tonikum pro posílení a růst vlasů Naturfyt BIO je skvělým doplňkem vaší péče o vlasy. Obsahuje exkluzivní vyváženou směs z devíti bylin, které dodávají vlasům a pokožce hlavy prospěšné látky a podporují tak funkci vlasových folikulů. Tonikum posiluje přirozenou regenerační schopnost pokožky hlavy a je vhodné pro každodenní ošetření vlasů po jejich umytí.

Výtažek z kořenu lopuchu detoxikuje pokožku a je už od pradávna využíván jako součást tinktur pro podporu růstu vlasů. Spolu s extraktem z pohankových slupek bohatých na bioflavonoid rutin tak harmonizuje kožní metabolismus a navrací pokožce hlavy zdravou rovnováhu. Roiboos, keř z jižní Afriky, obsahuje vysoké množství antioxidantů, jež chrání proti škodlivým účinkům volných radikálů.

Výtažek z měsíčku lékařského má mimořádné zklidňující účinky a minimalizuje podráždění vlasové pokožky. Rostlinné betaglukany v extraktu z ovsa vyhlazují povrch vlasů a regenerují jejich strukturu. Máta peprná pak podporuje přirozenou mikrocirkulaci v pokožce a společně s dalšími ingrediencemi napomáhá zabraňovat padání vlasů. Vaše vlasy budou opět husté a oslnivě krásné.,

Použití: Přiměřené množství vetřete do vlhkých vlasů po jejich umytí, nevymývejte.

Naturfyt nabízí tělovou, pleťovou i vlasovou kosmetiku. V naši nabídce pak naleznete především řadu Naturfyt BIO s garantovaným 30% obsahem bylinných extraktů a 10% podílem surovin z ekologického zemědělství.

Ostatní kategorie: Péče proti vypadávání vlasů, Péče pro růst vlasů

Výrobce: Naturfyt - Bio s.r.o., Beskydská 1301/2 , 79001, Jeseník, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Éterické oleje proti padání vlasů

Padání vlasů a co s tím

Proti padání vasů

Příčiny padání vlasů

Recenze: Tonikum pro posílení a růst vlasů Naturfyt

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Marie 6. 9. 2022 22:09

Nemůžu posoudit, zda mi pomohl s růstem vlasů. To bych ho musela používat dlouhodobě a pravidelně. Ale pomohl mi určitě se svěděním pokožky hlavy, a také s výživou vlasů.

/ Elise 27. 5. 2021 16:33

Používala jsem ho místo kondicionéru k šampónu od stejné značky a řady a musím podotknout, že sice nemá nejvoňavější vůni na světě, ale byla jsem s ním v celku spokojená, tedy až na tu vodovou konzistenci ta mi trochu nevyhovala. Koneckonců je to tonikum. Nemůži sice přesně říci, jestli bylo tak efektivní v podpoře růstu vlasů, jejich posílení, dodaní výživy, hydrataci a lesku nebo se na tom podílel především ten šampon. Takže pokud vám nevadí jeho konzistence silná bylinná vůně s příměsí alkoholu, tak není špatnou volbou. Ovšem pokud chcete tu nejkvalitnější a nejučinější péči o vaše vlasy, tak bych sáhla po jiné po jiném výrobku.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?