Ben & Anna Tuhý deodorant

Ben & Anna Tuhý deodorant

Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý deodorant se sodou, kukuřičným škrobem či kokosovým olejem nezanechává skvrny na oblečení a chrání podpaží před nepříjemným zápachem potu i nadměrnou vlhkostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant Ben & Anna vanilka a orchidej neobsahuje hliník ani další škodlivé látky a během dne vaše podpaží ochrání před nežádoucím zápachem. Díky bambuckému máslu a rosltinným voskům má krásně pevnou konzistenci a dobře se nanáší.

Tuhý deodorant má praktické hygienické balení, nelepivé složení a nezanechává skvrny na oblečení. Snadno se nanáší a zanechá pokožku jemnou a vláčnou po celý den. Osvědčené spojení jedlé sody, kokosového a jojobového oleje a silic je obohaceno o prášek z kořene maranty třtinové a kukuřičný škrob. Obsažené složky pomáhají absorbovat nadbytečnou vlhkost v podpaží, půůsobí proti množení bakterií a tím neutralizují zápach potu.

Značka Ben&Anna navíc také podporuje organizaci One Earth – One Ocean, jejíž iniciativou je čištění oceánu od plastového odpadu. Ben&Anna se pyšní certifikáty VEGAN, NATRUE, ICADA.

Použití: Deodorant naneste přímo z balení na suchou čistou pokožku podpaží.

Ben & Anna je značkou přírodních produktů, která vznikla díky dvěma veganům, kteří utekli z berlínské džungle do klidu německého venkova. Hledali tu pravou kosmetiku, jež by splňovala jejich přísné požadavky. 

Hlavní typ vůně: květinová

Výrobce: JM Nature GmbH, Adalbert-Stifter-Str. 15 , 34246, Vellmar, Německo

Z blogu2

100% přírodní, veganská a zero waste kosmetika Ben & Anna

Příčiny nadměrného pocení a jak s ním bojovat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Sandra 23. 9. 2021 06:53

Náplň je v pořádku, jen musím být trpělivější, než na kůži trochu povolí. Ale papírový obal není moc šikovný. Horní okraje se mi po druhém použití začaly třepit a povolovat, takže horní víčko nejde zasunout. Doma ho mám furt otevřený, protože už nejde zavřít, takže na cesty je už nepoužitelný. Ale funguje. Vydrží mi celý den. A kdo má rád nevtíravé, jemné vůně, tak je ideální. Jen by to chtělo šikovnější materiál či jinou formu balení.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?