Attitude Tuhý korektor Oceanly - Caramel 5,7 g

Attitude Tuhý korektor Oceanly - Caramel 5,7 g

Značka: Attitude
Certifikáty: PETA
Certifikát PETA
803
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Korektor v teple karamelovém odstínu pomáhá zakrýt tmavé kruhy pod očima, nedokonalosti či jakékoliv pupínky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý korektor Oceanly - Caramel Attitude je ideální volbou pro každého, kdo hledá přirozený a svěží vzhled. Díky neodolatelně krémové textuře se snadno nanáší a zapracovává do pleti, díky čemuž vám snadno pomůže zakrýt tmavé kruhy pod očima, nedokonalosti či jakékoliv pupínky. Odstín Caramel představuje teple karamelový odstín, vhodný pro tmavší typy či jako letní varianta pro opálenou pleť.

Složení korektoru je z více než 99,9 % tvořeno přírodními složkami a jeho balení navíc neobsahuje jakékoliv plasty. Základ pečujícího složení tvoří kombinace kakaového másla, slunečnicového vosku, oleje ze sladkých mandlí a ricinového oleje. O krásně vláčnou strukturu s hydratačními vlastnostmi se stará kakaové máslo a slunečnicový vosk. Ricinový olej korektoru dodává protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti, což přispívá k zdravé pokožce. Obsahuje také antioxidanty, které pokožku chrání před vlivem volných radikálů a brání tak jejímu předčasnému stárnutí. Olej ze sladkých mandlí pokožku pomáhá zklidňovat, hydratovat a dodat jí dostatek vitamínu E. Složení obsahuje také hydrolyzovaný kolagen, který napomáhá pokožce si udržet pružnost a předcházet tak vzniku vrásek.

Kanadská značka Attitude vyrábí své produkty z látek šetrných k lidskému zdraví i životnímu prostředí. Používá výhradně obnovitelné zdroje a veškeré používané obaly jsou recyklovatelné. Veškeré produkty, nabízené značkou Attitude, jsou hypoalergenní a pouze s čistě přírodní parfemací.

Země původu: Kanada

Výrobce: Attitude, 5605 De Gaspé, Suite 401 , Montreal, QC, H2T 2A4, CANADA, Kanada

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?