Annemarie Börlind Tužka na obočí Brown Pearl 1 g

Annemarie Börlind Tužka na obočí Brown Pearl 1 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čokoládově hnědá tužka s jemnou perletí vám pomůže zkrotit obočí a zároveň pečuje o pokožku pod ním. Součástí balení je i praktický kartáček.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na obočí Annemarie Börlind v čokoládově hnědém odstínu s perletí Brown Pearl se hodí pro všechny brunetky a tmavovlásky. Není příliš tvrdá, takže nepodráždí pokožku, a snadno s ní docílíte dokonale upraveného a zvýrazněného obočí. Na jejím druhém konci najdete praktický kartáček, se kterým obočí snadno učešete a zkrotíte do požadovaného tvaru.

Tužka obsahuje syté přírodní pigmenty, se kterými hravě vyplníte obočí, aniž by výsledek vypadal nepřirozeně. Výborně se hodí pro každodenní použití. Lehce se nanáší a přilne k pokožce, a to díky karnaubskému a kandelilovému vosku, které zároveň zajistí dlouhodobou výdrž líčení. Obsažené přírodní oleje z mokřadky, manga či makadamie vyživují a zvláčňují pokožku pod obočím a během dne ji chrání před vysoušením či šupinatěním.

Použití: Pomocí kartáčku obočí upravte a sčešte do požadovaného tvaru a poté ho tužkou zvýrazněte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: hnědá, nugátová, perleťová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Jak stárne Berlíňanka

Po čem ženy touží: perfektní pleť

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?