Saloos Vavřín 5 ml

Saloos Vavřín 5 ml

Saloos Vavřín 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej s antiseptickými účinky čistí a dezinfikuje vzduch. Jeho intenzivní bylinné aroma na dlouhou dobu provoní vaši domácnost a pomáhá při nervozitě a duševním vypětí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Vavřín je čistý přírodní éterický olej bez příměsí s intenzivní bylinnou vůní, která účinně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. Díky svým přirozeným antiseptickým vlastnostem je éterický olej z vavřínu často používán jako dezinfekce do místností.

Esenciální vavřínový olej pročišťuje vzduch a brání množení škodlivých mikroorganismů. Zmírňuje kašel a pomáhá při infekcích dýchacího systému. Vavřín zvyšuje krevní tlak a zrychluje tep, proto je při jeho používání vhodné dodržovat nízké koncentrace.

Vavřín působí antidepresivními účinky, pomáhá při nervozitě a duševním vypětí. Pomáhá harmonizovat psychiku a přináší dlouhotrvající uvolnění. Zároveň zmírňuje bolesti svalů a kloubů a lze jej přidávat do koupelových či masážních olejů.

Síla bylinek

Éterický olej Vavřín vás pohltí svou silnou bylinnou vůní, která nádherně provoní váš domov. Vavřínový éterický olej účinně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy a má zajímavý aromaterapeutický efekt na tělo i mysl. Vavřín je zároveň přirozeně antiseptický a brání množení škodlivých mikroorganismů, díky čemuž jej lze také použít jako přírodní dezinfekci do místnosti. 

Antiseptické účinky

Vavřínový éterický olej tak účinně bojuje proti množení bakterií a bude vás chránit v období chřipek a nachlazení. Pročišťuje dýchací cesty, uvolňuje ucpaný nos a nechává vás opět volně dýchat. Působí proti infekcím celého dýchacího traktu a pomáhá proti kašli. Zlepšuje vylučování hlenu a udržuje vás dlouhodobě v lepší kondici. 

Harmonie pro vaši mysl

Vavřínový éterický olej má významný vliv také na psychiku, kdy pomáhá proti špatné náladě a je dokonce někdy nazýván přírodním antidepresivem. Pomáhá harmonizovat vaše myšlenky a dodává optimismus a dobrou náladu. Působí proti únavě a poruchám koncentrace. Zároveň také zmírňuje bolesti a přináší skutečné uvolnění. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 3 let věku. Neaplikujte na pokožku nezředěný.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Namíchejte si vlastní parfém Hřejivý podzim

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?