Lavera Vlasový a tělový šampon, Baby Kinder Neutral 200 ml

Lavera Vlasový a tělový šampon, Baby Kinder Neutral 200 ml

Lavera Vlasový a tělový šampon, Baby Kinder Neutral 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
234
193
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Vlasový a tělový šampon Baby Kinder Neutral svým šetrným složením bez parfemace citlivě myje jemnou pokožku a vlásky našich nejmenších. Obsažené rostlinné složky přirozeně hydratují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Vlasový a tělový šampon Baby Kinder Neutral Lavera díky svému šetrnému složení bez parfemace, barviv či konzervačních látek citlivě myje jemnou pokožku a vlásky našich nejmenších. Obsažené rostlinné složky přirozeně hydratují citlivou pokožku a pomáhají uklidnit případné podráždění. Šampon je vhodný i pro velmi citlivou či alergickou pleť.

Šampon obsahuje pouze šetrné mycí složky na rostlinné bázi, které nepoškozují ochranný kožní hydrolipidový film, jenž chrání pokožku před ztrátou vlhkosti a také před poškozením nepříznivými povětrnostními vlivy. Je také obohacen o pupalkový olej, který pomáhá harmonizovat suchou a dehydratovanou pleť a zklidňovat alergické reakce. 

Dále obsažená šťáva z Aloe vera hluboce hydratuje, a pomáhá tak preventivně předcházet podráždění, ke kterému je vysušená pokožka často náchylná. Díky svým vysoce zklidňujícím účinkům zmírňuje podráždění již vzniklé a také napomáhá hojení drobných ranek, prasklinek a zlepšovat stav opruzenin.

Pro tu nejcitlivější pokožku

Vlasový a tělový šampon Baby Kinder Neutral je vytvořen s ohledem na tu nejcitlivější pokožku našich nejmenších. Je svým složením velice šetrný a pečuje o citlivou dětskou pokožku bez nadměrného zatížení a bez potenciálně škodlivých syntetických ingrediencí, konzervantů či barviv. Tento vlasový a tělový šampon je vhodný i pro přecitlivělou a reaktivní pleť.

Šetrné umytí

Jemný vlasový a tělový šampon Lavera šetrně čistí dětskou pokožku a pomáhá odstranit veškeré nahromaděné nečistoty bez podráždění pleti. Je určen jak na pokožku celého těla, tak na vlásky, díky čemuž vám ušetří místo ve výbavě pro děťátko. Jemné mycí složky na rostlinné bázi neporušují ochrannou kožní bariéru a uzamykají hydrataci v pleti.

Zklidňující Aloe vera

Vlasový a tělový šampon Lavera obsahuje cennou šťávu z Aloe vera, která má výjimečné zklidňující a hydratační účinky. Dokáže zmírnit jakékoliv podráždění či zarudnutí pleti a je blahodárným elixírem pro citlivou pleť. Aloe vera zároveň přináší pokožce vláhu a komfort, aniž by ji zatěžovalo. Spolu s pupalkovým olejem pak poskytuje úlevu dehydratované pleti a navrací jí ztracenou rovnováhu.

Použití: Naneste na vlasy či pokožku, namydlete a důkladně opláchněte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Dětské šampony a kondicionéry

Produktové řady: Lavera Baby & Kinder Neutral

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Alexandra 17. 10. 2022 09:22

Skvělá věc, syn má ekzém a tohle mu vyhovuje a nedráždí ho. Dobře umyje i vlásky a případě potřeby ho používám i já a mě děla pěkné vlasy ???? navíc hezky voní

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?