Lavera Vyrovnávací matující krém Zelený čaj & Měsíček, Faces, Exspirace 05/2024 50 ml

Lavera Vyrovnávací matující krém Zelený čaj & Měsíček, Faces, Exspirace 05/2024 50 ml

Lavera Vyrovnávací matující krém Zelený čaj & Měsíček, Faces, Exspirace 05/2024 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyrovnávající matující krém se zeleným čajem a měsíčkem pečuje a smíšenou pleť, hydratuje ji a současně omezuje tvorbu kožního mazu a zjemňuje viditelnost pórů. Harmonizuje barevný tón pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Matující vyrovnávací krém Zelený čaj a Měsíček Lavera Faces je určený pro smíšenou pleť. Zbavuje ji přebytečné mastnoty, ale zároveň dodává potřebnou hydrataci jejím suchým částem. Výtažek ze zeleného čaje pomáhá stahovat póry a extrakt z měsíčku pleť celkově hydratuje a vyrovnává. Krém má pouze lehkou nevtíravou vůni.

Krém s obsahem výtažku ze zeleného čaje, kamélie či bambusu působí antibakteriálně, pomáhá omezovat tvorbu kožního mazu a stahovat póry, ale zároveň udržuje v mastné pleti potřebnou dávku vláhy. Krém je vhodný pro smíšenou pleť, jelikož díky obsahu bambuckého másla a přírodních olejů ze slunečnicových či jojobových semínek poskytuje kvalitní péči suché pleti a brání jejímu vysoušení. Krém je navíc obohacený o velmi univerzální extrakt z květů měsíčku. Ten celkově pečuje o pokožku obličeje a zklidňuje případná podráždění.

Najděte rovnováhu

Vyrovnávací matující krém se zeleným čajem a měsíčkem je produkt pro pleť, která se prostě nedokáže rozhodnout. Pomáhá zmírnit produkci kožního mazu v T-zóně a zároveň dostatečně hydratuje sušší partie obličeje. Jemný krém harmonizuje produkci kožního mazu a pomáhá pokožce najít správný balanc. Díky přírodním složkám navíc pleť dlouhodobě zvláčňuje a zanechává ji po celý den komfortně hydratovanou.

Čistá a zářivá pokožka

Krém má konzistenci přesně "tak akorát", aby pleť nezatížil, ale zároveň ji zvláčňoval a dodával jí dostatečnou hydrataci. Je velice příjemný, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film ani ulepený pocit. Je vhodný rovněž pod make-up a postará se o vaši pleť po celý den. Slunečnicový olej, který tvoří základ krému, pokožku zjemňuje a vyhlazuje.

Hydratace i zmatnění v jednom

Rostlinné výtažky pak pomáhají regulovat produkci kožního mazu a vyrovnávají mastnější partie se suššími. Výtažek ze zeleného čaje pokožku tonizuje a osvěžuje a zároveň chrání proti vzniku pupínků a ucpávání pórů. Extrakt z měsíčku má rovněž zklidňující účinky a chrání proti podráždění. Výtažek z kamélie a bambusu pak pleť vypínají a působí mírně antibakteriálně. Výsledkem bude dokonale čistá pokožka bez pupínků, nežádoucího lesku a vysušených míst.

Použití: Malé množství krému naneste na čistou pleť a jemně masírujte, dokud se textura zcela nevstřebá.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Ukládejte mimo dosah dětí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Pleťové hydratační krémy

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?