Golden Temple x Čaj Yogitea Jamaica

Golden Temple x Čaj Yogitea Jamaica

Značka: Golden Temple
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

YogiTea Jamaica spojuje vydatné aroma pražené čekanky a rohovníku s voňavým kardamomem, skořicí, zázvorem a hřebíčkem. Je plnohodnotnou alternativou každodenního šálku kávy. Delikátní aroma a plná chuť v této jedinečné směsi vyhoví i těm s nejnáročnějšm vkusem. Před podáváním přidejte své oblíbené sladidlo či smetanu. Vychutnejte si klidnou chvilku či útulné posezení s čajem YogiTea Jamaica, jež j

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
YogiTea Jamaica spojuje vydatné aroma pražené čekanky a rohovníku s voňavým kardamomem, skořicí, zázvorem a hřebíčkem. Je plnohodnotnou alternativou každodenního šálku kávy. Delikátní aroma a plná chuť v této jedinečné směsi vyhoví i těm s nejnáročnějšm vkusem. Před podáváním přidejte své oblíbené sladidlo či smetanu. Vychutnejte si klidnou chvilku či útulné posezení s čajem YogiTea Jamaica, jež je delikátní a pikantní vzpruhou pro gurmány.

certifikáty: KRAV, DEBIO, ORGANIC SOIL ASSOCIATION
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: suchá
barva: hnědá
balení: 15 nálevových sáčků v papírovém přebalu

použití: Pro dokonalou přípravu přelijte sáček čaje čerstvě převařenou vodou a louhujte 7 minut nebo i déle pro silnější chuť. Před přidáním cukru si vychutnejte dokonalost ingrediencí tohoto čaje.
složení: pražený kořen čekanky* (20%), skořice*, karob*, ječný slad*, kardamon*, černý pepř*, lékořice*, benedykt*
*suroviny z kontrolované ekologické produkce


země původu značky: Německo, Nizozemí
charakteristika značky: Společnost Golden Temple Natural se zaměřuje především na produkci čajů. Na trhu vyniká tím, že používá pouze nejkvalitnější ingredience a zároveň také chrání přírodní zdroje Země. Všech 63 druhů rostlin a koření získává 100% přírodní cestou. V nabídce tak najdete unikátní řadu čajů podle ajurvédských receptur povzbuzujících životní energii a pohodu.

kontakt na výrobce:
Golden Temple Natural Products GmbH
Marketing
Kehrwieder 8
D-20457 Hamburgl
www.yogitea.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Golden Temple Natural Products GmbH, Kehrwieder 8 , D-20457, Hamburgl, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?