Alma Žena, olej na celé tělo i obličej 30 ml

Alma Žena, olej na celé tělo i obličej 30 ml

Alma Žena, olej na celé tělo i obličej 30 ml

Značka: Alma
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Olej vhodný zejména pro zralejší pokožku s vráskami a drobnými nedostatky. Zklidňuje a přináší emoční rovnováhu. Stvořený pro ženu bohyni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Olej Žena od značky Alma je stvořený pro spíše zralejší pleť s vráskami a drobnými nedostatky. Kombinace použitých éterických olejů přínáší emoční rovnováhu, zklidňuje a působí antidepresivně. Uzemňuje, stabilizuje, pozitivně ovlivňuje PMS a menstruační bolesti. Vhodný také pro kojící a těhotné ženy.

Pro zjemnění a celkovou dokonalou péči je olej umíchaný z mandlového, makadamiového, jojobového, pupalkového a ricinového oleje. Díky macerátu růže a ibišku, je zajištěň vysoký podíl vit. C, olej tedy obnovuje elasticitu pokožky, podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, stahuje póry a působí proti vráskám, striím a jiným nedokonalostem.

Použití: Malé množství oleje jemně vmasírujte do pokožky nejlépe po koupeli. Olej se dobře vstřebává, zjemňuje pokožku a nezanechává pocit lepkavosti. Doporučujeme používat místo krému.

Alma je česká botanická kosmetika z čistých a kvalitních přírodních ingrediencí, která se opírá o sílu aromaterapie. Jedná se o ručně vyráběnou kosmetiku v menších objemech, čímž je u produktů garantována jejich čerstvost.

Naše hodnocení:

Báječně se nanáší přesně v takové míře, kolik potřebujete
Směs éterických olejů je zvolena tak, aby navozovala emoční rovnováhu, zklidňovala a působila antidepresivně.
Perfektně bojuje i proti striím či nedokonalostem pokožky a obnovuje její elasticitu.
Z blogu1

Alma: Česká přírodní kosmetika s duší rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?