Již od počátku vzniku společnosti Dolfin bylo hlavním cílem vyrábět ty nejlepší čokolády. Přírodní a z ingrediencí nejvyšší kvality, které belgičtí mistři v oboru čokolád kombinují tak, aby vznikaly jedinečné a nezapomenutelné chuťové prožitky.
Důležitou oblastí pro tuto společnost je také příroda, která si zaslouží respekt a v dobách, kdy je vykořisťována nejvíce ve své historii, i pomoc. Od roku 2008 se firma Dolfin aktivně zajímá o problematiku globálního oteplování a kromě snížení emisí z vlastní výroby o 15 % se účastní také projektů, které tento problém celkově řeší.
Čokolády Dolfin jsou čokolády s tradicí. Základ všech čokolád tvoří čokoládové boby, u kterých je velký důraz kladen na původ. Ve složení nenajdete zbytečně přidané cukry ani levné tuky. Vybírat můžete z více než 20 druhů mléčných i hořkých čokolád s klasickými i originálními a nevídanými příchutěmi.
Pokud máte rádi vůni levandule, pak je levandulová čokoláda přesně to pravé pro vás. Květinová chuť ve vysokoprocentní hořké čokoládě je dokonale vyvážená a překvapí vás svou bohatou chutí i vůní.
Lahodná mléčná čokoláda pro všechny milovníky jemné chuti té nejkvalitnější čokolády. S kousky karamelu ze slaného másla pro delikátní chuťový zážitek a dvaatřicetiprocentním obsahem kakaa zaručuje jedinečný prožitek p
Belgická čokoláda přináší nepřekonatelné a neobvyklé kombinace příchutí. Mléčná čokoláda s hot masalou spojuje sladkou chuť čokolády s tradičním indickým kořením.
Chuť čokolády v sobě mísí sytost kakaových bobů se sladkým karamelem a štipkou pomerančové kůry. Pro chvíle, kdy máte chuť na něco výjimečného a skvělého.
Plná chuť hořké čokolády se 70% obsahem kakaové hmoty v kombinaci s delikátními slanými mandlemi vás naprosto okouzlí. Čokoláda se vyznačuje mimořádnou kvalitou použitých surovin.
Malá tabulka čokolády v sobě spojuje velkou chuť hořké čokolády a sladkého nugátu. Jako den a noc se mísí nugát s tmavou čokoládou. Stačí zavřít oči a sladce snít.
Jemná mléčná čokoláda v kombinaci s nasládlou chutí karamelu vám poskytne výjimečný chuťový zážitek. Základem je ta nejlepší belgická čokoláda s minimálně 32% podílem kakaové hmoty.