Lavera Koupelové soli v dárkovém balení, Body Spa 2014

Lavera Koupelové soli v dárkovém balení, Body Spa 2014

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Zboží je trvale vyřazeno.

Sada koupelových solí Body Spa v dárkovém balení o pokožku pečuje, zjemňuje ji a vyživuje díky spojení mořské soli s rostlinnými oleji, másly a esenciálními oleji.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Sada koupelových solí Lavera Body Spa v dárkovém balení potěší obdarovaného hned dvakrát. Praktický dárek bude hýčkat tělo i smysly během koupele, pečovat o pokožku, zjemňovat ji a vyživovat. Spojení mořské soli s rostlinnými oleji, másly a esenciálními oleji pleť nejenom bohatě vyživí, ale také krásně provoní.

Hrubá zrnitá mořská sůl v kombinaci s výživnými oleji a bambuckým máslem pokožku celého těla aktivně zjemňuje a podporuje její přirozené regenerační procesy. Pleť je tak vláčná, pružná a zdravější na pohled. O skvělou výživu se také postarají pečující suroviny jako je med, šťáva z Aloe vera či extrakty z rakytníku nebo vanilky. Koupelová sůl zanechá pokožku zdravou a jemnou, lehce tonizovanou a posílenou. Navíc, esenciální oleje dodají příjemnou vůni, která vás naladí do pohody, uklidní a pomůže snadno relaxovat.

Použití: Obsah sáčku nasypte do napuštěné vany o teplotě 36- 38°C a dobře rozmíchejte. Relaxační koupel si užívejte alespoň po dobu 20 minut.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

4 tipy na relaxační koupel

Moře doma

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?