Lavera Sprchový a koupelový gel levandule a aloe vera, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový a koupelový gel levandule a aloe vera, Body Spa 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující vůně sprchového a koupelového gelu levandule přináší relaxaci a zklidnění. Šťáva z Aloe vera zklidňuje a hydratuje pokožku, mořská sůl zásobuje pleť minerály.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně ilustrační. Aktuální foto pro Vás již připravujeme :-).

Zklidňující vůně bio levandule sprchového a koupelového gelu Lavera Body Spa přináší relaxaci a uvolnění. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí pokožku. Šťáva z Aloe vera zklidňuje a hydratuje. Obsažená mořská sůl zásobuje pleť minerály. Po použití je pokožka zářivě čistá a vyživená.

Základ gelu tvoří rostlinné tenzidy na kokosové a cukrové bázi, které vytváří bohatou pěnu. Ta šetrně odstraňuje nečistoty a zároveň pokožku zvláčňuje, zklidňuje a propůjčuje jí sladce kořenitou vůni levandule. Mořská sůl čistí do hloubky a mírně detoxikuje pokožku. Přirozeně tak podporuje čisticí vlastnost produktu. Zároveň je bohatá na minerální látky, které jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky, a dodává jí tedy i potřebnou výživu.

Rostlina Aloe vera je díky svým zklidňujícím a hydratačním účinkům skvělá zejména na suchou a podrážděnou pokožku. Zároveň má mírně dezinfekční vlastnosti a napomáhá tak předcházet různým kožním onemocněním a zánětům. Levandulová voda působí aromaterapeuticky konejšivě na podrážděnou mysl, proti nespavosti a pomáhá navodit meditativní stav.

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový a koupelový gel promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Sprchový a koupelový gel je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem koupelového a sprchového gelu Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový a koupelový gel neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový a koupelový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový a koupelový gel Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Vaše pokožka bude sametově jemná a vyživená.

Uklidňující vůně

Varianta Levandule a Aloe vera pomůže zklidnit vaše tělo i mysl a ukolébat vás ke hlubokému spánku. Vůně levandule harmonizuje všechny vaše smysly a je zejména vhodná pro ty, kteří nedokážou jen tak odpočívat. Aromaterapeutické působení levandulového výtažku oceníte také při problémech s usínáním. Šťáva z Aloe vera zmírní jakékoliv podráždění a dodá vám svěžest.

Použití: Gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: aloe vera, levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Levandule - fialový zázrak z Provence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: aloe vera, levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?