Lavera Tělové mléko vanilka a kokos, Body Spa 200 ml

Lavera Tělové mléko vanilka a kokos, Body Spa 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko přenese vaši mysl svou hřejivou a exotickou vůní na dovolenou uprostřed tropických ostrovů. Bio bambucké máslo a slunečnicový olej pečují o výživu a hydrataci pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Lavera Body Spa vanilka a kokos přenese vaši mysl svou hřejivou a exotickou vůní na dovolenou uprostřed tropických ostrovů. Vaši pokožku zase rozmazlí pečující kombinací kvalitního výživného slunečnicového oleje a hydratačního bio bambuckého másla. 

Bambucké máslo pleť výrazně hydratuje a regeneruje. Pomáhá urychlovat hojení drobných oděrek a popraskané, suché kůže. Obnovuje přirozený ochranný hydrolipidový kožní film, který pomáhá udržet vláhu uvnitř pokožky a zabraňuje jejímu vysychání a poškozování. Za studena lisovaný slunečnicový bio olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které jsou v něm díky velmi šetrnému zpracování zachovány ve velkém množství. Ty jsou důležité pro správnou funkci pokožky a podporují její regeneraci.

Sladká vůně kokosu a vanilky nejen krásně provoní vaši pokožku, ale dopřeje také aromaterapeutický zážitek vaší mysli. Výtažek z vanilkových lusků zklidňuje podráždění, stimuluje mentální aktivitu a snižuje únavu. Vůně kokosu pomáhá navodit uvolnění, povzbuzuje dobrou náladu a vyvolává pocity štěstí.

Pro vláčnou pokožku

Tělové mléko Lavera zcela promění vaši pokožku. Je perfektním společníkem pro vaši každodenní koupel či sprchu a pomáhá okamžitě zmírnit vysušení pleti. Tělové mléko Lavera využívá cenných a účinných přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev kůže a pomáhají ji regenerovat a stimulovat přirozené ochranné procesy. 

Rozmazlujte se

Tělové mléko Lavera má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a jeho aplikace je rovnoměrná. Mléko nevytváří na pokožce neprodyšný nános a naopak ji nechává dýchat. Pokožka není po nanesení ulepená a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Mléko je tak perfektní i pro chvíle, kdy máte po ránu naspěch.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Lavera promění vaši koupelnu v luxusní lázně a dokonale hýčká vaši pokožku pomocí přírodních složek. Bambucké máslo má silné vyživující schopnosti a zjemní vaši pokožku. Spolu se slunečnicovým a mandlovým olejem se tak postará o uzamknutí potřebné hydratace v pokožce a posiluje její přirozenou obnovovací a revitalizační schopnost.

Exotická vůně

Tělové mléko Lavera s vůní vanilky a kokosu vás ihned přenese na exotickou dovolenou a pomůže vám zapomenout na stres všedního dne díky mírně sladké a hřejivé vůni. Aroma kokosu a vanilky má zklidňující účinky na psychiku a tělové mléko provoní vaši pokožku na dlouhou dobu. Obsažený vitamin E pak pomáhá zpomalovat stárnutí pokožky.

Použití: Malé množství mléka aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Po létě svou pleť rozmazlete

Sladká vanilka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Eva / Eva 22. 9. 2016 13:53

Opravdu krasna vune vanilky s kokosem,hrejiva.Mleko se dobre vstrebava,pokozka po pouziti jemna,jsem spokojena.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?