Urtekram Tělové mléko bez parfemace 245 ml

Urtekram Tělové mléko bez parfemace 245 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
290
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Jemné tělové mléko bez přidané parfemace je mimořádně vhodné pro pravidelnou péči o jemnou přecitlivělou pokožku náchylnou k častému svědění a podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemné tělové mléko Urtekram bez přidané parfemace je mimořádně vhodné pro pravidelnou péči o jemnou přecitlivělou pokožku náchylnou k častému svědění a podráždění. Bohaté složení plné pečujících olejů a rostlinných výtažků pokožku aktivně zjemňuje, vyživuje do hloubky a zároveň chrání před poškozením.

Tělové mléko pečuje i o tu nejcitlivější pokožku díky jemnému složení bez přidané parfemace a dráždivých konzervantů. Naopak, mléko obsahuje množství pečujících olejů z oliv a meruněk bohatých na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty. Ty pokožku aktivně zjemňují, vyživují do hloubky a přináší dávku hydratace.

Oleje v kombinaci s hutným bambuckým máslem a zklidňujícím Aloe vera přinášejí pokožce dávku výživy a zároveň eliminují případné pnutí i podráždění. Jemné tělové mléko o citlivou pokožku intenzivně pečuje, hydratuje ji a chrání před opětovným začervenáním a pnutím.

Nejšetrnější péče

Tělové mléko Urtekram pečuje o vaši pokožku do hloubky a nezatěžuje ji díky přírodním výtažkům, máslům a olejům. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává. Je vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné i pro pokožku citlivou a náchylnou k podráždění.

Výživa bez podráždění

Základem tohoto jemného tělového mléka je olivový olej, který je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení či podráždění pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky, podporují její regeneraci a udržují ji dlouhodobě příjemně pružnou a vláčnou. 

I pro velmi citlivou pokožku

Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Bambucké máslo pak pleť zjemňuje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Olej z pupalky dvouleté pak zklidňuje podráždění a intenzivně pečuje o citlivou pokožku. Tělové mléko je zcela bez parfemace, proto je vhodné i pro reaktivní a velmi citlivou pleť.

Použití: Potřebné množství mléka aplikujte na čistou suchou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte pravidelně nejlépe po každé koupeli.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?