Santaverde Aloe vera šťáva 330 ml

Aloepur

Santaverde Aloe vera šťáva 330 ml

Aloepur

(1 hodn.)
Značka: Santaverde
Certifikáty: FSC, BIO, VEGAN
Certifikát FSCCertifikát BIOCertifikát VEGAN
429
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 5 ks

100% čistá organická šťáva z aloe vera přispívá k přirozené obranyschopnosti, je skvělým antioxidantem a přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi.

Popis produktu
Z blogu15
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Organická šťáva z aloe vera od Santaverde je bohatá na množství živin a vitaminů. Rostliny aloe jsou pěstovány za přísných podmínek výhradně pro výrobu šťávy, čímž si zachovává živiny a je vhodným doplňkem stravy.

Tato aloe vera šťáva pochází přímo z vlastní produkce Santaverde v Andalusii. Aloe je pěstována v mírném podnebí na jihu Evropy již více než 30 let. Listy jsou sklízeny s průměrným minimálním obsahem 1 200 mg aloverózy na litr. 

Schválená tvrzení dle nařízení EU:

Aloe vera:

Přirozená obranyschopnost - imunitní systém

Napětí - únava

Antioxidant

Čištění a detoxikace, imunitní systém

Normální hladina cukru v krvi

Normální stav pokožky

(Před) menstruační & komfort

Normální funkce střevního traktu

Tip: Čistá Aloe vera šťáva Santaverde má specifickou nakyslou chuť. Pokud vám nebude vyhovovat, zkuste přidat pár kapek čerstvě vymačkané citronové šťávy. Aloe vera šťávu můžete také přidat do smoothie či ovocného džusu.

Dávkování: 50 ml šťávy pijte denně nejlépe na lačno před snídaní a zapijte čistou vodou. Podle potřeby můžete dávku až ztrojnásobit.

Upozornění: Aloe šťáva může působit jako projímadlo a může se na ni vyskytnout alergická reakce. Aloe šťáva může působit nesynergicky s některými druhy léků (např. u diabetu nebo hypertenze), máte-li pochybnosti, poraďte se ohledně jejího užívání s lékařem. Aloe vera šťáva není vhodná pro těhotné ženy, protože stimuluje děložní kontrakce.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Země původu: Německo

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ženy, které jsou těhotné nebo se chystají otěhotnět, by měly užívání produktu konzultovat se svým lékařem.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní/výživová tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Složení:

100% aloe vera šťáva BIO

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu15

Abeceda pro lepší imunitu

DIY: Zdravé Smoothie Recepty s Aloe vera

Hubnutí po svátcích: trvale a bezbolestně

Jak pečovat o pokožku po opalování

Jak posílit imunitu?

Jarní únava

Léčivé rostliny a medicína z přírody

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Pleť jako z alabastru - přírodní bělící krémy

Přírodní péče o poporodní poranění

S přírodou proti kocovině

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Vyzkoušeli jsme: Šťávu z Aloe Vera od Santaverde

Zázračná Aloe vera

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Složení:

100% aloe vera šťáva BIO

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?