Nobilis Tilia Aromaterapie podle ročních období 1 ks

Nobilis Tilia Aromaterapie podle ročních období 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
387
Momentálně vyprodané na e-shopu

Kniha Aromaterapie podle ročních období popisuje, jak využívat sílu éterických olejů v každém ročním i životním období.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kniha Aromaterapie podle ročních období, jejíž autorem je spolumajitelka společnosti Nobilis Tilia Adéla Zrubecká, popisuje, jak využívat sílu éterických olejů v každém ročním i životním období.

Éterické oleje zachycují něco jedinečného, co zasahuje naše smysly na mnoha úrovních. Harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví. Vydejte se i vy na svou voňavou cestu, naučte se, kdy oleje využívat, jak je míchat i podle čeho vybírat. Kniha je plná praktických rad a návodů zkušené aromaterapeutky, která se aromaterapií zabývá již 25 let.

Kniha je v pevné vazbě a má 200 stran.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?