Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon pro extra objem 100 g

Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon pro extra objem 100 g

Eliah Sahil Organic Ájurvédský práškový šampon pro extra objem 100 g

(4 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ájurvédský šampon pro extra objem jemně čistí, pěstí a posiluje vlasy od konečků ke kořínkům, preventivně působí proti předčasnému šedivění a lupům. Zanechává vlasy krásně čisté, zářivé a zdravé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní práškový ajurvédský šampon Eliah Sahil pro extra objem jemně čistí, pěstí a posiluje vlasy od konečků ke kořínkům. Preventivně působí také proti předčasnému šedivění i výskytu lupů. Díky šamponu budou vlasy krásně čisté, zdravé, zářivě lesklé, příjemně vonící a poddajné.

Obsahuje jílový prášek, který má abrazivní efekt a jemně čistí pokožku hlavy i vlasy. Čistě přírodní prášky z ájurvédských bylin posilují kořínky vlasů a vitalizují pokožku hlavy a zároveň vlasům propůjčují krásně svěží vůni. Sójový protein zpevňuje vlasy a zvětšuje jejich objem. Olej z čajovníku je skvělý na oživení suchých vlasů bez života a také na roztřepené konečky. Výtažek z růže stolisté pomáhá zklidňovat podrážděnou a svědící pokožku.

Tento nový způsob mytí vlasů pomocí práškového šamponu má původ v Indii. Kromě toho, že je ekologický a s menší spotřebou vody, je jeho konzistence také velmi praktická. Neváží tolik jako klasický tekutý šampon, neudělá při rozsypání v zavazadle velký nepořádek a také nezpůsobuje problémy při vstupních letištních kontrolách. Je tak ideální také pro lidi, co hodně cestují a kempují. Navíc díky jeho unikátní práškové formě vydrží delší dobu bez potřeby použití jakýchkoliv chemických konzervantů.

Práškový šampon

Proč zvolit právě šampon v podobě jemného prášku? Práškový šampon Eliah Sahil pro extra objem s sebou nese hned několik výhod. Jednak neobsahuje vodu ani žádné nadbytečné syntetické ingredience - díky tomu je tvořen jen kvalitními účinnými složkami pocházející z rostlin a bylin. Vaším vlasům tudíž poskytuje maximální a důkladnou péči.

Snadné použití

Práškový šampon Eliah Sahil se používá opravdu jednoduše. Stačí jej jen smíchat s vodou a vytvořit mycí směs, kterou rovnoměrně nanesete na vlasy. Šampon se snadno dávkuje podle délky a hustoty vašich vlasů a díky práškové konzistenci nehrozí jeho vylití v zavazadle. Proto se nemusíte bát jej používat ani na cestách či jej vzít s sebou do letadla.

Šetrné mytí a péče

Práškový šampon Eliah Sahil pro extra objem obsahuje přírodní jíl, který má vysokou absorpční schopnost a účinně vstřebává nadbytečný kožní maz z vlasů i pokožky hlavy. Zároveň je mírně abrazivní, důkladně odstraňuje z vlasů nahromaděné nečistoty i zbytky stylingových přípravků a šetrně masíruje pokožku hlavy, čímž stimuluje její prokrvení.

Ohromující objem

Další rostlinné složky dodají vašim vlasům lehkost a objem. Sójový protein posiluje strukturu vlasového vlákna a zpevňuje jej. Šampon je tedy vhodný také pro jemné a slabé vlasy. Extrakt z čajovníku vlasy oživuje a dodává jim vitalitu, zároveň pečuje o roztřepené konečky. Spolu s výtažkem z růže regeneruje pokožku hlavy a zanechává vlasy lesklé.

Použití: Jednu až dvě čajové lžičky prášku rozmíchejte na dlani s vodou, či aplikujte přímo na mokré vlasy. Masírujte vlasy a pokožku a poté dobře opláchněte. Opakujte tento postup ještě jednou, protože nejdříve se odstraní nečistoty a poté přírodní pěna pěstí vlasy.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Přebal: kovový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Ájurvéda - co jste o ní možná nevěděli

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Mýdlové ořechy nejen na praní

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Lucie 25. 12. 2016 21:13

Těch 5 hvězdiček zaslouží, neznám lepší šampon. Za svůj život jsem vyzkoušela ledacos. Mám jemné tmavé vlasy, věčně zplihlé, jakákoliv úprava vydrží maximálně dvě hodiny, a to ještě podle počasí. Po vyzkoušení tohoto šamponu se k drogerii už nevrátím. Ačkoli se hůře nanáší a chce to vypěstovat určitý gryf, vlasy opravdu umyje a ještě další den jsou umyté a jakž takž drží tvar po včerejším vyfoukání. Dokonce ještě i ten další den nejsou umaštěné jako po normálním šamponu. Zázrak.

Dokolaný / Eva 24. 5. 2018 14:26

V rámci přechodu z "chemických" šamponů mi byl doporučen tento zázrak. Musím po pravdě říct, že první dvě aplikace nebyly nic moc. Neodhadla jsem množství, dala většinou málo a vlasy byly málo umyté a lehce zmaštěné. Po poradě v prodejně jsem prášku přidala a konečně se podařilo. Míchám v malé plastové dozičce od krému, kam nasypu prášek, přidám čistou citronovou šťávu (prodávají v DM), zavřu a promíchám. Půlku použiju na první mytí, to opravdu nepění, druhou půlku na druhé mytí, to už pění. Používám v kombinaci s aloe vera kondicionérem ve spreji Urtekram a jsem maximálně spokojena. Opravdu tak pěkné, lesklé a hebké vlasy jsem neměla po žádném šamponu. A to hlavní, mám hodně barvením a melírováním zničené až chemlonové vlasy, které když namočím, tak jsou jak žíně a tenhle šampon si s nimi opravdu poradí. Za mě přírodní ZÁZRAK!!!!

nanášení a výsledek / Hana 14. 5. 2015 15:11

Pro nanášení je třeba trochu trpělivost a najít si způsob, který vám bude vyhovovat. Poprvé jsem šampón na vlasy sypala přímo, ale člověk pak nevidí, kolik si tam toho sype a navíc pak ten prášek jde do nosu a očí a celkově ta aplikace byla taková komplikovaná, vlasy se mi cuchaly a trochu jsem začla litovat, že jsem si tohle koupila. Podruhé jsem ale prášek v mističce smíchala s troškou vody, vytvořila hustou kašičku (když je to moc řídké, špatně se to nanáší) a tu pak vmasírovala do vlasů a pokožky. Aby se to všude rovnoměrněji naneslo, polívala jsem vlasy několikrát troškou vody z dlaně. Tímhle způsobem mi to už při prvním nanášení pěnilo a při druhém ještě víc, takže se vlasy necuchaly a šly hezky promasírovat. Vyzkoušela jsem ten úplně obyčejný Eliah šampón a jeho vůně je na mě moc výrazná a taková jakoby z vonné tyčinky, což moc nemusím. Více mi voní Eliah pro objem a lesk, ten je ale dražší. Oba ale udělají vlasy opravdu pěkné, zdravé, nechce se až věřit, že to jsou opravdu jen bylinky :-) Tyto šampóny doporučuju, pokud jste připraveni mytí věnovat trochu více času a máte trpělivost naučit se s tím zacházet. Já je asi budu střídat s tekutými šampony.

Vynikající / Heluš 1. 5. 2016 21:54

Vynikající šampon, který báječně voní, nevysušuje, vlasy jsou lesklé, vyživené, dobře se rozčesávají, omezuje výskyt lupů, pokožka je zklidněná. Použití šamponu jsem delší dobu vychytávala, ale nejvíce se mě osvědčilo to to: do mističky si nasypte prášek (šampon) a přidejte aloe vera (šťávu), vytvořte kašičku, tak aby se Vám dobře nanášela na vlasy. Umyjte si vlasy a naneste malé množství na vlasy a vetřete. Žádnou pěnu nečekejte, poté umyjte a naneste větší množství, poté se Vám vytvoří pěkná pěna. Pro docílení opravdu hodně pěny můžete zbylí prášek v misce s vodou použít na polití a pěna je tu. Šampon je úžasný, dobře se s ním pracuje. Jen vůně je hodně intenzivní, tak doporučuji při míchání být co nejdále. Ve vlasech je, ale pak vůně perfektní. Z vany se dobře odstraňuje. Doporučuji. K jinému se asi nevrátím:-)

90% / Michaela 31. 1. 2018 22:33

Perfektní šampon, můj první suchý, byla jsem k němu celkem skeptická, ale vysledek je úžasný, vlasy jsou po něm hezké, vzdušné a objemné a neuvěřitelně lesklé. Jediné mínus je cena, šampon mi vydrží tak na 10 umytí, což je cca cena 40 kč za jedno umytí vlasů :D to není zrovna levné....

Katastrofa / Renata 22. 1. 2019 16:22

Koupila jsem si ho kvůli perfektnímu složení, samé přírodní látky. Zní skvěle že? Zkusila jsem ho jednou a vlasy nic moc, ani se neodmastili. Použila jsem ho trojnásobnou dávku než je zde uvedeno a konečně efekt. Při delší době používání jsem zjistila, že žádné stylingové připravky ani olejíčky před umytím nevymyje. Tak jsem si je přestala dávat, že mé vlasy mají asi výživy dost. A časem při jeho používání vlasy čím dál horší. Zmizel objem ani se mé vlasy nevlnily. Začly být hrozně vysušené. A tak jsem si jednou umyla vlasy jiným šamponem a tolik špíny, co se z mé hlavy dostalo. Prostě fuj. Jednou jsem ukázala kamarádce, co mi tento doporučila, jak si vlasy myju a jestli někde nedělám chybu a řekla, že vše ok. Takže očividně nesedne všem. Za mě, protože jsem alergická jediné pozitivum, že mi po něm se nezačervenávala hlava ani nesvěděla, ale to bohužel nemá být jediná výhoda šamponu.

Obarveni / Zdenka 8. 5. 2016 19:16

Mam dotaz, zda neobarvi blond vlasy? Zakoupila jsem zde suchy sampon z mydelniku a moji blond barvu sampon obarvil do rezava a nejde to vymyt:-( Dekuji za informaci

Super sampon / Fit when traveling 10. 9. 2013 21:39

Konecne 100% prirodny sampon a navyse velmi vhodny na cestovanie. Naozaj zvacsuje objem vlasov a su po nom vlasy jemne a zaroven pevne. Vrelo odporucam pre veganov ako ja, ktori nechcu kozmetiku s chemikaliami.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Přebal: kovový

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?