Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

Lavera Balzám na rty, Basis Sensitiv 4,5 g

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
104
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks

Jemný balzám s bio jojobou a máslem karité zklidňuje podrážděné rty a chrání citlivou pokožku před vyčerpávajícími vlivy vnějšího prostředí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám Lavera Basis Sensitive s bio jojobou a máslem karité je nezbytnou výbavou každé kabelky. Díky jojobovému a mandlovému oleji zklidňuje balzám přirozeným způsobem podrážděné rty a chrání citlivou pokožku před vyčerpávajícími vlivy vnějšího prostředí.

Lecitin dodává rtům potřebnou vlhkost. Rostlinné vosky spolu s bambuckým máslem poskytují rtům intenzivní ochranu obzvláště v zimním období. Mandlový olej zjemňuje a vyživuje jemnou kůži rtů a poskytuje jim přirozenou ochranu.

Opečovávané rty

Balzám na rty Lavera je ideálním pomocníkem, který můžete nosit kdykoliv s sebou v kosmetické taštičce či kabelce a zaručí vám sametově hebké rty. Praktické balení v tyčince je jednak kompaktní a zároveň se hodí i na cestování či nanášení během dne. Nemusíte sahat do kalíšku prsty a zbytečně do balzámu zanášet bakterie a nečistoty, jednoduše jej nanesete jedním snadným pohybem.

Přírodní složky

Pokožka na rtech je velice tenká a citlivá na vnější podněty, proto je nutné ji chránit celoročně, ať už v mrazivé zimě, kdy rty snadno praskají pod náporem studeného větru a sněhu či v létě, kdy jsou vysušovány slunečním zářením. Balzám na rty Lavera obsahuje vyvážené složení z přírodních ingrediencí se silnými pečujícími účinky, které dodají rtům potřebnou výživu.

Výživa a hydratace

Kvalitní přírodní másla, jako je mangové a bambucké mají vysokou vyživující schopnost a snadno uzamykají vlhkost v pokožce. Díky tomu rty zvláčňují a pomáhají zabraňovat jejich nadměrnému vysušování. Zjemňují suché šupinky na rtech a odstraňují nepříjemné pocity pálení rtů. Mandlový olej je velice šetrný k pokožce a spolu s olejem jojobovým podporuje její hydrataci.

Pro celou rodinu

Výtažek z heřmánku má významné zklidňující účinky a efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění. Vitamin E podporuje přirozenou regeneraci a obnovu kožních buněk a je zároveň silným antioxidantem. Balzám na rty Lavera Basis Sensitive je vhodný i pro citlivou pokožku rtů a díky tomu, že je bez parfemace či příchuti, je vhodný pro všechny členy rodiny.

Použití: Nanášejte kdykoliv během dne. Balzám okamžitě přináší úlevu suchým, popraskaným a poškozeným rtům, pečuje o ně a dodává jim obranyschopnost.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jak připravit pleť na zimu

Péče o rty v zimě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Přebal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi