CULTIVATOR Barva na vlasy 11 - Hnědá ořechová 100 g

CULTIVATOR Barva na vlasy 11 - Hnědá ořechová 100 g

CULTIVATOR Barva na vlasy 11 - Hnědá ořechová 100 g

Značka: CULTIVATOR
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
282
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Barva na vlasy je 100% přírodní, vlasy vyživuje a dodává jim lesk a objem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Barva na vlasy 11 - Hnědá ořechová CULTIVATOR je 100% přírodní barva na vlasy, která dodává vlasům lesk. Vlasy jsou vyživené a jemné na dotek. Neobsahuje amoniak a peroxid vodíku.

Barva na vlasy obsahuje výtažky z rostlin. Henna se už od pradávna využívá jako přírodní barva na vlasy, obsahuje vitamín E, který pomáhá vlasy zjemňovat a její listy jsou bohaté na proteiny a antioxidanty, které podporují zdraví vlasů. Henna vlas obalí vrstvou přírodního proteinu a ochrání jej před škodlivými vlivy. Aloe podporuje zdravý růst vlasů, předchází vysušení a může pomoci zabránit jejich vypadávání. Léčivá rostlina Amla posiluje vlasové folikuly, dodává vlasům lesk a objem. Kasie dodává vlasům pevnost, zlepšuje stav pokožky hlavy a odstraňuje lupy. Ibišek zabraňuje vysušování a krepatění vlasů, obnovuje pružnost vlasů a zabraňuje třepení konečků.

Použití: Pokud byly vaše vlasy barvené běžnými barvami, je třeba před prvním bavením bio barvami Cultivator nechat alespoň jeden měsíc odstup. Před barvením vlasy umyjte, nejlépe jemným přírodním šampónem. Vlasy vysušte a barvu nanášejte až na suché či mírně vlhké vlasy.

Cultivator spojuje ajurvédu a luxus v přírodní kosmetice, a zároveň jsou jejich produkty pro všechny cenově dostupné. Specializují se na přírodní bylinné barvy na vlasy. Základem této značky je čistota, udržitelnost a cenová dostupnost. K provozování farem využívají vlastní solární energii. Mají účinný systém nakládání s organickým odpadem, který udržuje nízkou uhlíkovou stopu. 

Země původu: Indie

Výrobce: CULTIVATOR NATURAL PRODUCTS PVT. LTD., Sonamukhi Nagar, Sangaria Fanta , 342 005, Jodhpur, Indie , tel: +91 291 298 0406

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

BOMBA! / Jana 20. 11. 2023 21:23

Vynikajúca barva! Poctivo barví! Nerobí len film, jemný odstín, ale naozaj zabarví. Dokonca aj šedivé vlasy!!!! Na jednom mieste ich mám maličko do žlta, asi som blbo naniesla. Ale neni to skoro vidieť, takže pohoda. S farbou sa výborne pracuje. Nechala som ju len 2 hod., na krabičke píšu, že max. 2 hod. sa môže nechať. Ale len v anglických pokynoch. V preklade do čestiny táto informácia vôbec neni... Kedysi som skúšala barvu Khadi - blbo sa zarábala, nanášala, mala som ju 3 hod. a dokonca som robila 2-stupňové barvení a šedivé vlasy som mala oranžové jak veverka. Strašne to vypadalo, musela som si po každom umytí striekať na vlasy barvu na vlasy v spreji. A hrozne páchla. Naposledy som skúšala Radico. Tá nebola zlá, ale šedivé vlasy boli dosť vidieť. Nechala som ju pôsobiť 3 hod. Barevne tiež hodilo šediny do oranžova, ale oveľa menej, ako Khadi. Musela som ich ale dobarvovať práškovou barvou ("pudr") Palette. Táto barva Cultivator je bomba. Už nebudem skúšat iné značky. Táto poctivo zabarví a prekryje aj šediny (nemusím ničím dobarvovať). Nerobila som 2-stupňové barvení, len 1x. Kvalita vlasov po barvení je výborná. Po Khadi som mala hroznú slámu, po Radico v pohode, ale nevlnili sa mi. Po tomto Cultivatore, mám pekne zvlnené vlasy (prirodzene sa mi vlní) a krásne sa lesknú. 100% doporučujem.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?