Lavera Báze pod oční stíny, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Báze pod oční stíny, Trend Sensitiv 9 ml

(8 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
234
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Kvalitní přírodní báze pod oční stíny je skvělým pomocníkem pro každodenní líčení. Prodlouží výdrž očních stínů a zároveň zvýrazní jejích barevnou pigmentaci pro dokonalý efekt líčení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Báze pod oční stíny Lavera je skvělým produktem pro vaše bezchybné každodenní líčení. Báze pod oční stíny vám napomůže dosáhnout perfektních výsledků s libovolnými očními stíny, ať už mají sypkou či kompaktní formu. Díky unikátní gelové konzistenci, která se velice snadno roztírá, přitahuje pigmenty, které uzamkne ve svém povrchu a tak zaručí celodenní výdrž očního make-upu. Tento efekt umožňuje použití i velmi výrazných očních stínů bez obav z rozmazávání, opadávání pod oči či ztráty barevné pigmentace.

Gelová textura je velice příjemná a nezanechává na očích pocit zatížení. Zároveň nelepí a nedráždí oční okolí díky kvalitnímu složení z přírodních ingrediencí. Pokožka v okolí očí je velice tenká a náchylná k jakémukoliv podráždění, proto je vhodné používat produkty, které jsou určeny i pro citlivé oči. Tato báze pod oční stíny je dermatologicky testována a vhodná i pro nositelky kontaktních čoček.

Složení s přírodními oleji a rostlinnými výtažky dodává jemné pokožce očních víček množství prospěšných látek a do hloubky ji hydratuje. Napomáhá tak zabránit nadměrnému vysušení a předčasnému vzniku vrásek v okolí očí. Textura báze dokonale a rovnoměrně pokryje oční víčko, sjednotí jeho povrch a poskytne tak perfektní plátno pro vaše dlouhotrvající nalíčení.

 

Perfektní základ pro líčení

Báze pod oční stíny Lavera Trend Sensitiv je skvělým pomocníkem, se kterým dosáhnete dokonalého nalíčení očí. Báze pod oční stíny obvykle tvoří základ ze silikonů, které ale ve výsledku mohou ucpávat kožní póry a jemnou pokožku očního víčka zatěžovat. Báze pod oční stíny Lavera je ale vyráběna z kvalitních přírodních ingrediencí.

Stíny zářivé a dlouhotrvající

Báze pod oční stíny je mocným spojencem pudrových i krémových očních stínů a dokáže z nich vytáhnout opravdu maximum. Jednak zvyšuje jejich pigmentaci, a díky bázi tak vytvoříte líčení vyšší intenzity a barvy o poznání lépe vyniknou. Zároveň ale báze zaručuje lepší přilnutí očního stínu k víčku, a tím i dlouhotrvající výdrž, která zvládne jakékoliv náročné podmínky.

Přírodní složky

Báze pod oční stíny Lavera obsahuje ale také cenné pečující ingredience, jako je například arganový olej, který má skvělé vyživující účinky a zároveň spolu s bambuckým máslem bojuje proti vzniku vrásek, na které je tenká pokožka očních víček náchylná. Šťáva z Aloe vera zase zklidňuje jakékoliv podráždění a oční okolí příjemně osvěží.

Použití: Naneste bázi štětcem či konečky prstů rovnoměrně na oční víčka a nechte několik vteřin zaschnout.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu5

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Krásné oči s přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nic nedělá / Blanka 6. 4. 2017 18:21

Od báze pod oční stíny očekávám, že prodlouží výdrž stínů - zde se to absolutně nepovedlo. Jakobych žádnou bázi nepoužila. Nedoporučuji.

Bez rozdílu / Mon 27. 1. 2016 21:26

Bohužel nezaznamenávám rozdíl při použití očních stínů stejné značky s bází či bez. Podruhé již nekoupím, budu se muset poohlédnout po něčem jiném.

Vydrží jen několik hodin / Olga 13. 4. 2015 16:27

Značka Lavera je skvělá, ale bohužel báze výdrž stínů zásadně neprodloužila. Místo stínů jsem měla čárku v záhybu už po cca 6 hod od nalíčení. Vrátím se ke své původní značce pro bázi, chtěla jsem zkusit nějaký přírodní produkt s minimem \"chemie\", ale bohužel se tentokrát neosvědčil.

/ Andrea 8. 8. 2019 15:21

Bohužel naprostý propadák. Báze vůbec nefunguje! Jako bych ji vůbec nepoužila - než jsem dojela do práce, měla jsem ze stínů čárku v záhybu očních víček. Velké zklamání, a to nejen za zbytečně vyhozené peníze.

/ Petra 29. 5. 2021 14:47

Podle mě účel plní. Bez báze mi stíny nevydrží a s tímto úplně v pohodě.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?