Breberky BIO Kalhotková plenka s GOTS Kočičí přátelé SZ 1 ks, M

Breberky BIO Kalhotková plenka s GOTS Kočičí přátelé SZ 1 ks, M

Značka: Breberky
Certifikáty: GOTS, OEKO-TEX
399
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Plenkové kalhotky s fyziologickým střihem se používají jako vnitřní savá část, která vyniká svými vysokými absorpčními a antibakteriálními vlastnostmi.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kalhotková plenka ve velikosti M slouží jako vnitřní (savá) část, která absorbuje veškeré tekutiny a spolu s přídavnými savými jádry tvoří jednu z najsavějších variant přebalení. Fyziologický střih splňuje podmínky tzv. volného balení a umožňuje tak zdravý vývoj kyčlí.

Velikost M Jednovelikostní - vhodné od 6 kg do 15 kg.

Antibakteriální bambusovo biobavlněné froté na dotykové vrstvě chrání před opruzením. Jemně řasené gumičky kolem nožiček a na zádíčkách zajišťují, aby veškerá nadílka zůstala vždy uvnitř plenky a nezašpinila svrchní kalhotky nebo oblečení. 

Vnější část plenky je ušita z designového biobavlněného úpletu s certifikací GOTS. Vnitřní vrstva pleny je z certifikované vysokogramážní biobavlny (GOTS) a pohodlnou dotykovou vrstvu plenky tvoří certifikované přírodní bambusovo biobavlněného froté (GOTS).

Kalhotková plenka Breberky

  • přírodní materiály zajišťují netoxické prostředí uvnitř plenky
  • plenka je prodyšná a chrání před opruzením
  • fyziologický střih je vytvořen dle moderních ortopedických doporučení, aby splňoval kritéria tzv. VOLNÉHO BALENÍ úzká část mezi nožkama a vyšší, ladně vyříznutý sed zajistí volný pohyb nožiček, umožňující zdravý a přirozený vývoj kyčlí. 
  • rychlé a snadné přebalení
  • využítí po celou dobu látkování
  • přírodní materiály v BIO kvalitě

Součástí plenky není přídavné savé jádro.

Údržba: Před prvním použitím plenku properte klidně vícekrát, plnou savost totiž získá až po několika cyklech. Použitou plenu perte naruby, zapnutou na bříšku a to vždy do 2-3 dnů od zašpinění, nejprve zvolte samostatný program máchání a teprve poté hlavní prací cyklus na 60°C. Nepoužívejte prací prášek s mýdlem, aviváž, ocet nebo agresivní přípravky typu Savo. Sušte volně přehozené, nenapínejte mokré gumičky. Nežehlete a nevystavujte zdrojům tepla jako je např. koupelnové topení či kamna. Výrobek lze šetrně sušit v bubnové sušičce.

Breberky - to je česká značka moderních látkových plenek, dámských hygienických potřeb a nevšedního oblečení pro děti i maminky! Produkty nesou certifikáty jako je GOTS či OEKO-TEX.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Breberky, Skladištní 40 , 290 01, Poděbrady, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?