Purity Vision Bio Meduňková voda 100 ml

Purity Vision Bio Meduňková voda 100 ml

Purity Vision Bio Meduňková voda 100 ml

Značka: Purity Vision
Certifikáty: CPK, VEGAN, Cruelty Free
Certifikát CPKCertifikát VEGANCertifikát Cruelty Free
Balení:
212
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Hydrolát z BIO meduňky představuje zklidňující a hydratační péči vhodnou pro všechny typy pleti. Oceníte ji při péči o akné, ekzémy a citlivou pokožku. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Meduňková voda od značky Purity Vision je tou nejlepší zklidňující a hydratační péčí pro vaši pleť. Je vhodná pro všechny typy pokožky, zejména ji oceníte při akné, ekzémech a při citlivé pokožce. 

BIO Meduňková voda je vyrobená šetrnou parní destilací z listů meduňky lékařské pěstované v panenské přírodě bulharských hor. K výrobě 1 litru této květinové vody je potřeba nasbírat přibližně 1 kg čerstvých lístků. Díky šetrnému zpracování tradičním dvojitou parní destilace je ve výsledném produktu zachována většina účinných látek a cenných vlastností této zklidňující byliny.

Meduňkový hydrolát můžete bez obav používat i na péči o citlivou dětskou pokožku. Má pozitivní vliv na jemnou kůži v oblasti plenek, kde společně s Bio Měsíčkovou zinkovou mastí pomáhá při opruzeninách. Díky použití při každém přebalení bude pokožka miminka vyživená a chráněná. Praktickým pomocníkem je také při rozčesávání jemných vlásků miminek. 

Meduňková voda

  • neobsahuje žádná aditiva, ani alkohol, stabilizátory či konzervanty
  • vhodná při ekzémech, akné, na citlivou pokožku
  • k použití na pleť, ale i celé tělo, vlasy a vlasovou pokožku
  • díky schopnosti regulovat tvorbu kožního mazu je ideální pro mastnou a smíšenou pleť, kterou harmonizuje a navrací ji rovnováhu
  • pokožce dodává hydrataci, regeneruje ji, vypíná a vyhlazuje
  • má příjemnou osvěžující vůni s tóny citrónu s relaxačními účinky
  • uvolňuje mysl při pocitech úzkosti a stresu a navozuje dobrou náladu

Několik tipů od Purity Vision:

  1. Meduňkovou vodu můžete využít také na zafixování make-upu.
  2. Pro pocit úlevy při horečkách a bolestech hlavy aplikujte obklady z Bio Meduňkové vody.
  3. Umyjte zadeček miminka a následně aplikujte Bio Meduňkovou vodu, která dodá pokožce extra dávku hydratace. Poté do pokožky rozetřete Bio Dětské tělové máslo.

Použití: Hýčkání pleti: Bio Meduňkovou vodu oceníte především v péči o citlivou či problematickou pleť. Můžete ji použít jako pleťové tonikum pro dočištění pleti a stažení pórů, či pro hydrataci pleti. Také je vhodná jako podklad před nanesením vyživujícího oleje či másla. Krásné vlasy: Bio Meduňková voda zklidňuje podráždění vlasové pokožky a podporuje její regeneraci. Zároveň usnadňuje rozčesávání vlasů. Po její aplikaci budou vlasy hedvábně hladké a voňavé. Péče o tělo: Bio Meduňková voda je ideálním pomocníkem pro zklidnění podrážděné pokožky. Pár stříknutí květinové vody pomůže po holení či depilaci, při spálení od sluníčka nebo po bodnutí hmyzem. V horkých letních dech nebo při cestování silně klimatizovanými dopravními prostředky je květinová voda účinným rychlým osvěžením.

Skladování: Všechny květinové vody uchovávejte v temnu při pokojové teplotě. Větší balení si můžete vystavit na poličce v koupelnové skřínce. Mini balení bude v bezpečí ve vaší oblíbené kabelce. Během léta a teplejšího počasí doporučujeme využít ledničku.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, dehydratovaná pokožka, ekzematická pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water1, Geraniol2, Citronellol2
1
Ekologické zemědělství
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water1, Geraniol2, Citronellol2
1
Ekologické zemědělství
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?