Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce kokosové 300 ml

Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce kokosové 300 ml

Urtekram BIO Tekuté mýdlo na ruce kokosové 300 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
205
151
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Tekuté mýdlo Tekuté mýdlo s kokosovým nektarem tvoří krémovou pěnu a šetrně myje pokožku rukou, kterou zároveň pomáhá hydratovat a zklidňovat.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kokosové tekuté mýdlo na ruce Urtekram je vhodné pro každodenní použití. Obsahuje šetrně mycí složky, které pokožku důkladně očistí, aniž by ji dráždily nebo vysušovaly. Složení je obohacené o kokosový nektar, který podporuje čisticí účinky mýdla a již při mytí o pokožku pečuje a podporuje její hydrataci.

Základ tekutého mýdla tvoří šetrné tenzidy, které vytvoří jemnou krémovou pěnu a spolu s kokosovým nektarem pokožku šetrně a spolehlivě čistí od veškerých nečistot. Kokosový nektar dodává mýdlu lákavou kokosovou vůni a zároveň o pokožku pečuje a pomáhá ji hydratovat. Mýdlo pokožku nedrážní, a naopak ji zklidňuje a díky obsahu citronového éterického oleje, lipidů a vitaminu E působí antisepticky a chrání pokožku rukou před předčasným stárnutím.

Jemná a provoněná pokožka

Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu. Tekuté mýdlo Urtekram s přírodními složkami  a výtažkem z kokosu je však vhodné i pro citlivou pokožku náchylnou k vysušení. Neobsahuje syntetické sulfáty a jeho pěnidla jsou založena na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Pro krásné ruce

Tekuté mýdlo Urtekram obsahuje výtažek z kokosového ořechu, který intenzivně pečuje i o suchou a citlivou pokožku a pomáhá v ní uzamknout potřebnou hydrataci. Bohatá krémová pěna odstraní veškeré nečistoty a mastnotu a zanechává pokožku jemnou a pružnou. Tekuté mýdlo tak o pokožku pečuje již během mytí a oblíbí si jej jistě celá rodina.

Očista s přírodními složkami

Tekuté mýdlo s nektarem z kokosu tak nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky o pokožku pečují. Výtažky z citrusových plodů zároveň pokožku jemně dezinfikují a působí antibakteriálně. Vitamin E chrání proti volným radikálům a zpomaluje stárnutí pokožku, zatímco citrusový éterický olej pokožku prokrvuje a stimuluje její regeneraci.

Použití: Malé množství mýdla naneste na mokré ruce, důkladně napěňte a poté pečlivě opláchněte.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Coconut

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Coconut

Nenašli jste to pravé? Co tohle?