the purple cow Bláznivá vědecká laboratoř Magnetický zázrak 1 ks

the purple cow Bláznivá vědecká laboratoř Magnetický zázrak 1 ks

Značka: the purple cow
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Perfektní hra pro všechny malé fyziky! Vytvořte si svou laboratoř a seznamte se s více než 12 experimenty týkající se magnetických zázraků.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bláznivá vědecká laboratoř Magnetický zázrak od značky the purple cow je určena pro všechny mladé badatele. Je zaměřena na různé laboratorní hrátky s různými typy magnetů. Hra je vhodná pro děti od 8 let s dohledem dospělé osoby (sada obsahuje chemikálie).

Děti se v této sadě seznámí s více než 12 experimenty týkající se magnetických zázraků. Seznámí se s různými typy magnetů včetně neskutečně silného Neodymového magnetu, naučí se sestavit opravdový kompas či vytvořit elektromagnety. A to vše zábavnou formou, která zaujme malé vědátory i jejich rodiče.
 

Rodinná firma s australskými kořeny the purple cow dodává výrobky do více než 30 zemí světa. Hračky si navrhují, vyvíjí a vyrábí sami podle nejpřísnějších požadavků dětí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: The Purple Cow Intl Pty Ltd , , Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?