Možnosti nákupu na prodejnách BiOOO.cz
Otevřeno: |
ks |
Regál
Police
|
|
Otevřeno: |
ks | Hlídat dostupnost | |
Otevřeno: |
Na této prodejně produkt nevedeme. Objednejte si jej přes e-shop a zde vyzvedněte. |
Otevřeno: |
ks
|
Regál
Police
|
ks |
||
Na této prodejně produkt nevedeme. Objednejte si jej přes e-shop a zde vyzvedněte. |
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Citrusový pektin 70 g GREŠÍK
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Citrusový pektin 70 g GREŠÍK
Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Hlavním zdrojem citrusového pektinu jsou výlisky (slupky) po vylisování citrusové šťávy z citrusových plodů. Největší obsah pektinu je v „bílých“ slupkách uvnitř citrusových plodů. Není to tedy tak, že by se loupala kůra z citrusů a vyráběl se z ní pektin.
Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se