puroBIO cosmetics Dárková sada 01

puroBIO cosmetics Dárková sada 01

Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada puroBIO obsahuje řasenku a tužku na oči, obě v černém odstínu. Pomůže vám natočit, prodloužit a zahustit řasy a vykouzlit klasickou linku vhodnou pro každou příležitost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada puroBIO obsahující řasenku a tužku na oči v černém odstínu potěší všechny ženy a dívky, které touží po uhrančivém pohledu. Líčení vytvoření pomocí tohoto setu bude slušet všem barvám očí. Produkty jsou zabalené v krásné papírové krabičce, která je převázaná mašličkou.

Řasenka LAM Black s úzkým asymetrickým kartáčkem řasy pečlivě pročeše, natočí a obalí je uhlově černou barvou, a tím je opticky prodlouží a zahustí. Lehká krémová textura o řasy současně pečuje díky přidané šťávě z Aloe vera, glycerinu nebo pšeničnému proteinu. Vyživuje je, posiluje jejich zdravý růst a chrání je před lámáním. Můžete si dopřát jednu vrstvu řasenky pro přirozený vzhled nebo ji vrstvit pro získání dramatického looku.

Černá tužka na oči vám pak pomůže vytvořit klasickou linku podél horního i spodního víčka. Matná konzistence s rostlinnými oleji a vosky je obohacená o vitamin E a nedráždí ani citlivé oči. Krásně klouže po víčku, nehrudkovatí a díky kvalitním přírodním pigmentům vytvoří intenzivní líčení. Zároveň o jemnou pokožku pečuje, zvláčňuje ji a zanechává ji krásně jemnou.

Dárková sada 01 obsahuje produkty:

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Ostatní kategorie: Oční linky a tužky

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?