Balm Balm Dárkový set Malý Zázrak 1 ks

Balm Balm Dárkový set Malý Zázrak 1 ks

Značka: Balm Balm
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cestovní sada se šípkovým olejem pro péči o pleť s prvními vráskami. Luxusní výživné minimalistické složení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set Malý zázrak od Balm Balm je 100% přírodní kosmetika v cestovní taštičce z organické bavlny. Tato kosmetika je minimalistická, vytvořená z těch nejkvalitnějších surovin. Tato kosmetika se šípkovým olejem je vhodná pro péči o pleť s prvními vráskami.

Luxusní sada obsahuje vše, co potřebujete ke kvalitní pleťové péči na cestách. Lehké olejíčky, které vyživují a omlazují pokožku ve všech formách - dérum, balzám a čistící olej. Sada je vhodnápro každý typ pleti. 

Šípkový olej regeneruje zralou pleť, urychluje hojení jizviček, snižuje viditelnost pigmentových skvrn, eliminuje výskyt akné a jiných nedokonalostí. Kadidlovník snižuje viditelnost jizev a strií, zesvětluje pigmentové skvrny. Zlepšuje cirkulaci krve a okysličení kůže, bojuje proti volným radikálům a dodává výživu kožním buňkám.

BALENÍ OBSAHUJE:

  • Malý zázrak šípkové sérum 30 ml
  • Malý zázrak šípkový balzám 30 ml
  • Čisticí olej Malý zázrak 30 ml
  • Mušelínový ručník 1 ks

Balm Balm je britská, rodinná značka přírodní kosmetiky, která usiluje o vytvoření co nejekologičtější stopy.  Používá recyklovatelné obaly s FSC certifikací. Od srpna 2018 jsou všechny produkty Balm Balm ve skleněných nádobách nebo lahvích s recyklovatelnými uzávěry, které hrdě nesou označení Leaping Bunny a Real Beauty Manifesto.

Výrobce: Balm Balm Ltd, PO Box 830A Thames Ditton , KT1 9BB, Surrey, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?