Nobilis Tilia Deo kulička cedr a santal 50 ml

Nobilis Tilia Deo kulička cedr a santal 50 ml

Nobilis Tilia Deo kulička cedr a santal 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní deodorant se svěží vůní citrusů a lehce dřevitým tónem santalu a cedrového dřeva zabraňuje vzniku nežádoucího zápachu. Zajišťuje zklidnění podrážděné pokožky po holení a depilaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní deodorant Nobilis Tilia se svěží vůní cedrového dřeva a lehce nasládlým tónem santalu. Zabraňuje vzniku nežádoucího zápachu a zajišťuje zklidnění podrážděné pokožky i po holení a depilaci.

Cedrové a santalové dřevo jsou vzácné dřeviny s vynikajícími antiseptickými, protizánětlivými a regeneračními účinky. Zároveň deodorantu propůjčují své nezaměnitelné nasládlé dřevité aroma s lehkou vůní orientu a v kombinaci s citrusy působí svěžím dojmem. Vůně je tak vhodná jak pro muže i ženy.

Speciální složení má i aromaterapeutické účinky především pro navození harmonie, rovnováhy a duševní pohody, pomáhá odbourávat stresové stavy. Cedrové dřevo je známé i pro své tonizační, deodorační a stahující účinky na pokožku, čímž napomáhá zabránění vzniku zápachu z potu a deodorant má i mírný antiperspirační účinek.

Účinná ochrana před pocením

Přírodní deodorant Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro váš každý den. Ochrání vás před nepříjemným zápachem v běžném provozu i v náročných situacích a zároveň díky obsahu přírodních složek nedráždí pokožku a neucpává její póry. Parfemace je tvořena variací esenciálních olejů, které po celý den uvolňují příjemnou vůni a nijak se nebudou tlouci s vaším oblíbeným parfémem. 

Pro zdravou pokožku

Tento kuličkový deodorant Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které jsou nejen velice účinné, ale zároveň mají pěstící účinky na jemnou pokožku podpaží. Přírodní složky zklidňují podráždění pokožky po holení a zanechávají ji hebkou. Výtažek z cedrového dřeva má také mírný antiperspirační a tonizující účinek.

Příjemná vůně

Díky kuličkovému aplikátoru se deodorant velice dobře nanáší a zanechává rovnoměrnou vrstvu, která vás ochrání před pocením po celý den. Obsažené vonné esence nejen, že působí proti zápachu, ale zároveň mají aromaterapeutické harmonizační účinky na psychiku. Vůně cedru a santalu je příjemná ženám i mužům a přináší uvolnění a pohodu. 

Použití: Aplikujte na čistou suchou pokožku několikrát denně dle potřeby.

Tip: Díky zklidňujícím složkám můžete deodorant použít i bezprostředně po holení a depilaci.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Barva: bílá

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

4 důvody pro přírodní deodoranty

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Cedr

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nebezpečná móda jménem botox

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?