Purity Vision Depilační cukrová pasta Bioepil 400 g

Purity Vision Depilační cukrová pasta Bioepil 400 g

Purity Vision Depilační cukrová pasta Bioepil 400 g

(6 hodn.)
Značka: Purity Vision
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
383
312
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Cukrová depilační pasta je šetrným prostředkem k odstraňování nežádoucích chloupků na pokožce celého těla. S obsahem pečujících výtažků z růže a tea tree olejem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Depilační cukrová pasta Purity Vision je přírodním prostředkem k odstraňování nežádoucích chloupků. Díky šetrnému složení je možné ji použít na pokožku celého těla včetně citlivých míst. Použití je velmi snadné a zvládne ho doma opravdu každý. Výsledkem je dokonale hladká a sametově jemná pokožka, která vydrží až několik týdnů. 

Depilace cukrovou pastou je méně bolestivá, než u jiných metod, zároveň nedochází tolik k podráždění či zarudnutí kůže. Depilační pasta Purity Vision taktéž obsahuje množství zklidňujících složek, jež zabraňují zcitlivění pokožky. Výtažek z růže pečuje o kůži, tea tree olej má mírné dezinfekční a chladící účinky a heřmánkový olej působí jako vysoce hojivá ingredience a zároveň brání zčervenání pokožky.

Cukrová pasta je ideální pro použití jak doma, tak v salónech a nezpůsobuje ve větší míře zarůstání chloupků. Pokožka je hydratovaná, vyživená a opečovávaná. Zároveň jde o čistě přírodní metodu bez obsahu chemických látek a konzervantů, což snižuje riziko vzniku alergických reakcí a díky obsahu bylinných extraktů je vhodná i pro citlivou kůži. 

Použití: Zahřejte pastu ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě přibližně na tělesnou teplotu. Množství o velikosti ořechu rozetřete po pokožce do vrstvy vysoké cca 2 mm. Nechte několik sekund působit a následně strhněte po směru růstu chloupků.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Bez chloupku

Dejte sbohem chloupkům. Zn. Přírodně.

Depilace a epilace - kterou metodu si vybrat?

Pořiďte si sexy nohy na léto

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Těhotenská TABU

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Lucie 24. 9. 2020 23:15

Cukrovou pastu už používám dlouho, jen teď jsem přešla na BIOEPIL a můžu doporučit. Krásně se s ní pracuje a vytrhá všechny chloupky. Jen se s tím musí umět pracovat. Na nohách to určitě zabere více času, ale taky se to dá zvládnout.

vyhozené peníze / Jana 12. 4. 2014 20:28

Krom toho, že pasta není potřeba ani rozehřívat. Nevytrhá na nohou všechny chloupky. Po těch vytržených se mi udělali zarudlá místa. Během chvíle používání je to celé rozteklé. Další vyhozené peníze. Zlatá žiletka.

Re: vyhozené peníze / Petra 2. 6. 2015 14:22

Mám stejnou zkušenost. Špatně se s ní pracuje,roztéká se a nic moc nevytrhne:-(

Re: Re: vyhozené peníze / Jana R. 11. 7. 2015 11:36

Přesně tak. Nedoporučuji.

Re: Re: Re: vyhozené peníze / Pavla P. 9. 8. 2016 15:45

Nezbývá než souhlasit s dřívějšími argumenty. A to jsem si říkala že dámy asi neumí pracovat s voskem a nechtěla se nechta ovlivnit. Ne děkuji, zůstanu u žiletky.

relativní spokojenost / Markéta 5. 4. 2017 00:25

Má první zkušenost s cukrovou pastou na podpaží - musím říct, že jsem spokojená a vytrhala všechno... Důležitá je dle mého příprava a následná péče pokožky, aby se netvořily nežádoucí vedlejší účinky...

Celkem spokojenost / Monika 14. 6. 2019 09:55

Pasta funguje, jak má, vytrhá všechny chloupky. Doporučuji ale jen na menší místa, jako podpaží. Na nohy je lepší epilátor, jak z hlediska časového, tak i finančního.

Balení / Monika 15. 6. 2019 19:04

Jsem také spokojená s balením, pasta jde bez problémů vyndat a spotřebuje se celá beze zbytku

/ Monika 3. 7. 2020 17:16

Vyhozené peníze, moc chloupků nevytrhá. Za mě je mnohem lepší epilátor.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?