Nobilis Tilia Dětský čaj pro klidný spánek, sypaný 50 g

Nobilis Tilia Dětský čaj pro klidný spánek, sypaný 50 g

82
80
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Dětský čaj pro klidný spánek obsahuje směs bylinek, které příjemně uklidní, navodí pocit spánku a pomohou snadnějšímu usínání. Také působí pozitivně na zažívání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský čaj pro klidný spánek Nobilis Tilia obsahuje směs bylinek, které příjemně uklidní, navodí pocit spánku a pomohou snadnějšímu usínání. Kombinace meduňky, levandule, heřmánku a dalších harmonizačních bylinek zklidní svou vůní i chutí, pomůže relaxovat a lépe usínat dětem i dospělým.

Dětský čaj pro klidný spánek v sobě spojuje meduňku, heřmánek, dobromysl, anýz, lípu a levanduli. Tato směs bylinek je skvělá pro klidnější mysl, přispívá k relaxaci, uvolňuje a zároveň působí pozitivně na zažívání. Anýz a dobromysl totiž zlepšují činnost trávicího traktu a působí proti nadýmání.

Bylinkový čaj je vhodným nápojem pro děti po celý den a hodí se obzvlášť večer před spaním, kdy snižuje napětí, navodí pocit klidu a pomůže lépe usnout.

To nejlepší pro vaše děti

Bylinný čaj určený pro děti ukolébá vaše děťátko ke spánku díky vyvážené směsi bylinek se zklidňujícími účinky. Tento velice chutný čaj ze směsi bylin nezatěžuje tělo děťátka přidanými aromaty, cukrem či barvivy a je vhodný jak pro popíjení během dne, tak zejména večer před usnutím. Bylinky zklidní rozbouřenou mysl děťátka a dopřejí mu sladké sny.

Zklidnění a relaxace

Tento čaj však není určen jen pro děti, je rovněž vhodný pro dospělé, kteří mají problém s usínáním či nedokážou "vypnout". Meduňková nať s příjemnou jemně citrusovou vůní zklidňuje a harmonizuje psychiku, pomáhá při stresu a duševním vypětí. Spolu s oblíbeným heřmánkem pak má relaxační účinky a přináší skutečné uvolnění. 

Při problémech s usínáním

Podobně pak působí také sušený květ levandule, jehož vůně okamžitě zmírňuje napětí a podporuje zdravý spánek. Anýz a dobromysl pak mají příznivý vliv rovněž na funkci trávicího systému, podporují trávicí procesy a pomáhají při nadýmání, nechutenství či nevolnostech. Tento bylinný čaj tak podpoří vaše zažívání a zároveň pomáhá při potížích s usínáním či při stresu. 

Příprava: Vrchovatou čajovou lžičku bylinné směsi zalijte 0,5 litru horké čerstvě převařené vody. Nechte louhovat 15- 20 minut v zakryté nádobě a poté sceďte. Nálev připravujte vždy čerstvý.

Dávkování: Podávejte 1-2x denně, nejlépe večer před spaním. Čaj je vhodný pro děti od 6 měsíců.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Lípa

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?