Nobilis Tilia Dětský nosní olej Vilík 20 ml

Nobilis Tilia Dětský nosní olej Vilík 20 ml

Nobilis Tilia Dětský nosní olej Vilík 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
236
224
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Jemný nosní olej pečuje o poškozenou pokožku v okolí nosu a zároveň zlepšuje průchodnost dýchacích dutin při nachlazení. Olej je bohatý na množství léčivých látek, které odřenou oteklou pokožku regenerují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný nosní olej Nobilis Tilia pečuje o poškozenou pokožku v okolí nosu a zároveň zlepšuje průchodnost dýchacích dutin při nachlazení. Olej je bohatý na množství léčivých látek, které odřenou oteklou pleť aktivně regenerují a ulevují od bolesti i nepříjemného pálení.

Základ oleje je tvořen slunečnicovým olejem, který poškozenou pokožku zjemňuje, vyživuje a chrání před dehydratací i opětovným podrážděním. V kombinaci s oleji z třezalky, levandule a heřmánku odřenou pokožku skvěle zklidňuje, mírní její začervenání a eliminuje nepříjemné pnutí.

O regeneraci odřené pokožky se také postará kombinace vitaminů A a E, které aktivně napomáhají regeneraci, chrání pokožku před dehydratací i opětovným poškozením. Esenciální oleje z eukalyptu, jedle a kajeputu díky své osvěžující mentolové vůni uvolňují ucpané dýchací cesty a napomáhají snadnějšímu dýchání. Díky jednoduchému přírodnímu složení je nosní olej vhodný i pro ty nejmenší.

Praktický pomocník

Nosní olej Nobilis Tilia bude vaším věrným spojencem v boji proti rýmě a nachlazení. Tento jemný olej spojuje dvě funkce v jednom, jednak pomáhá zprůchodnit horní dýchací cesty a zároveň pečuje o podrážděnou a odřenou pokožku v okolí nosu. Díky tomu urychlí průběh nachlazení, pomáhá vám volně dýchat a zároveň zmírňuje nepříjemné pálení a vysušení pokožky. 

Péče o pokožku

Díky obsahu tvořenému účinnými přírodními ingrediencemi bez přidaných syntetických složek je nosní olej vhodný pro celou rodinu, a to včetně těch nejmenších. Nezatěžuje vaše tělo chemikáliemi a pečuje o dýchací cesty a pokožku pomocí přírodních výtažků. Díky praktickému aplikátoru se velmi snadno používá a je vhodným pomocníkem do vaší domácí lékárničky.

Při rýmě a nachlazení

Slunečnicový olej vyživuje suchou a popraskanou pokožku v okolí nosu, zvláčňuje ji a zmírňuje nepříjemné pocity pálení. Zároveň chrání pokožku před vysušením a posiluje ji. Éterický olej z levandule a heřmánku pak mají zklidňující účinky, zmírňují podráždění a působí antibakteriálně. Esence z kajeputu, jedle a mentolu pak zmenšují otoky sliznic a zprůchodňují dýchací cesty. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na postiženou pokožku kolem nosu a lehce rozetřete. Aplikaci opakujte podle potřeby.

Tip: Pro usnadnění dýchání můžete olej aplikovat i na spánky.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kateřina 23. 11. 2018 14:30

Olejíček pro děti, ale používáme jej i my dospěláci. Éterické oleje příjemně voní a opravdu "protahují" dutiny. Výborný je i na okolí nosu, na podrážděnou/odřenou pokožku - po nanesení se okamžitě pokožka zklidní a cítíte úlevu. Dcerky jej mají rády, takže mohu jen doporučit.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?