Eco Cosmetics Dětský opalovací krém SPF 50+, Neutral 50 ml

Eco Cosmetics Dětský opalovací krém SPF 50+, Neutral 50 ml

Značka: Eco Cosmetics
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Voděodolný krém bez obsahu zinku nezanechává na jemné dětské pokožce bílý film a poskytne jí vysokou ochranu před UVB a UVA zářením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský opalovací krém s SPF 50 díky obsaženým minerálním filtrům chrání jemnou dětskou pokožku před spálením. Neobsahuje žádné škodlivé látky ani výraznou parfemaci a je voděodolný. V jeho složení najdete také bambucké máslo či jojobový olej, díky kterým se nejen snadno roztírá, ale také pečuje o pokožku.

Voděodolný krém neobsahuje zinek a nezanechává tak na citlivé pokožce malých dětí viditelné stopy. Vytvoří na pokožce jemný ochranný film a díky kvalitním minerálním filtrům jí nabízí vysokou ochranu před UVB i UVA zářením. Obsahuje například výtažek z granátového jablka, který je bohatý na polyfenoly a chrání pokožku před působením volných radikálů. Krém se díky bambuckému máslu, olivovému či makadamiovému oleji snadno nanáší i roztírá a současně pokožku během slunění chrání před vysušením.

Použití: Naneste dostateční množství krému na pokožku celého těla. Po koupání aplikaci zopakujte.

Eco Cosmetics, to je německá značka nabízející šetrné kosmetické produkty, z nichž některé jsou přímou určené pro ty nejmenší. Výrobky obsahují nevšední kombinace rostlinných složek a nesou certifikát Vegan (kromě balzámu obsahujícího včelí vosk).

Výrobce: eco cosmetics GmbH & Co. KG, Hildesheimerstr. 353 , D-30880, Laatzen, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?