Dado Sens Ectoin anti-age pleťový fluid 50 ml

Dado Sens Ectoin anti-age pleťový fluid 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Dado Sens
Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ectoin anti-age pleťový fluid posiluje pleť, podporuje její hydrataci a snižuje její citlivost. Je vhodný při akné, ekzému či růžovce.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ectoin anti-age pleťový fluid Dado Sens posiluje pleti vlastní imunitní systém, dodává pleti vodu a minimalizuje vrásky. Ectoin výrazně hydratuje, chrání a posiluje pokožku, zatímco ceramidy předchází vysušování a bioflavonoidy působí proti stárnutí. Fluid je velmi vhodný k péči o pokožku postiženou alergiemi, atopickým ekzémem, lupénkou, růžovkou nebo akné v pozdějším věku.

Citlivá pokožka je velmi jemná a křehká, často může trpět zčervenáním a svěděním. Díky vysokému obsahu ectoinu fluid intenzivně pečuje o citlivou pokožku, dodává jí velké množství vody a má protizánětlivý a regenerační účinek. Ectoin snižuje tvorbu volných radikálů a tím účinně bojuje proti negativnímu působení UV záření. Komplex ceramidů pomáhá předcházet vysušování pokožky a bioflavonoidy z kosatce a růžového jetele pleť regenerují a bojují proti stárnutí.

Složení s obsahem jojobového oleje, skvalenu a bambuckého másla citlivou pokožku zjemňuje, zvláčňuje a chrání, aniž by ji zatížilo. Lehký fluid se dobře vstřebává a díky termální vodě ze Schwarzwaldu dodává pleti potřebnou dávku hydratace a minerálních látek. Obsažený komplex vitaminů zmírňuje známky předčasného stárnutí pleti.

Použití: Malé množství fluidu aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje.

Tip: Pleťový fluid Ectoin je možné kombinovat s jakoukoliv řadou pleťové péče Dado Sens, v závislosti na typu pokožky: Pozdní akné, nečistá a problematická pleť používejte Ectoin fluid v kombinaci s řadou PurDerm. Zralá a citlivá pleť - doplňte Ectoin fluid produkty řady RegenerationE. Suchá a citlivá pleť - doplňte Ectoin řadou Extroderm. Citlivá pokožku trpící alergiemi a podrážděním - používejte Ectoin spolu s produkty z řady ProBalance.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Stojí za to / Barbora 11. 7. 2017 16:09

Dost jsem zvažovala, jestli tenhle fluid zkusím, protože skoro tisícovka mi přišlo hrozně moc. Nakonec mě ale přesvědčilo složení, tak jsem si ho objednala a nelituju! Textura je jemná a lehká, stejně jako vůně, po krátké masáži obličeje se úplně vstřebá. Mám hodně problémovou pleť - akné, první vrásky, citlivé tváře se sklonem k začervenání - a fluid mi vyhovuje perfektně na všechny problémy (tedy akné sice neléčí, ale netvoří se po něm nové pupínky a pomáhá mi hojit stopy po starých). Navíc stačí jedna dávka z pumpičky, takže ubývá pomalu. Pro mojí pleť perfektní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?